İlçe Başkanı Uğurlu, Gürün’e seslendi: “Oy verenlerin hatırına hizmet yapmanızı rica ediyorum”

İlçe Başkanı Uğurlu, Gürün’e seslendi: “Oy verenlerin hatırına hizmet yapmanızı rica ediyorum”

Sinem KarakayaMuğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Bayır Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarına vatandaşların yanı sıra siyasetçilerin de tepkisi büyüyor. MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu, sosyal medya hesabından Bayır Mahallesi’nde köstebek yuvasına dönen sokakları paylaşarak, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e seslendi.İlçe Başkanı Uğurlu, “Bu paylaşımı yaparken üzülerek yapıyorum. Siz Bayır'ı unuttunuz...

A+A-

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Bayır Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarına vatandaşların yanı sıra siyasetçilerin de tepkisi büyüyor. MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu, sosyal medya hesabından Bayır Mahallesi’nde köstebek yuvasına dönen sokakları paylaşarak, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e seslendi.

İlçe Başkanı Uğurlu, “Bu paylaşımı yaparken üzülerek yapıyorum. Siz Bayır'ı unuttunuz galiba. Ben size oy vermedim ama oy verenlerin hatırına hizmet yapmanızı rica ediyorum” dedi.

Küçük bir kız çocuğunun yolda düşmesi sonucu paylaşımda bulunduğunu söyleyen İlçe Başkanı Talat Uğurlu, yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi:

“Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün başkanıma sesleniyorum. Bu paylaşımı yaparken üzülerek yapıyorum. Siz Bayır'ı unuttunuz galiba! Sokaklardan küçük çocuklar, kadınlar çukurlardan ve su birikintilerinden geçemiyor. Biraz önce bir küçük kız çocuğu suya düşünce bu paylaşımı yapmak zorunda kaldım. Ben size oy vermedim ama oy verenlerin hatırına hizmet yapmanızı rica ediyorum. Ayrica Bayır'ın her caddesi, sokağı köstebek yuvası durumunda. Sizin hizmet yapmanızı bekliyoruz.”

Bu haber toplam 727 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.