İşyeri hırsızları gözaltına alındı

İşyeri hırsızları gözaltına alındı

Marmaris / Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, içinde çok sayıda iş makinası, araç ve malzeme barındırmasına rağmen kapalı halde bulunan ve hiçbir güvenlik tedbiri bulunmayan bir tesiste meydana gelmiş ve gelebilecek hırsızlık olaylarına karşı fail ve faillerin tespitine yönelik Marmaris JASAT timleri tarafından kontroller başlatıldı.Bir tesisten iki kişinin dışarıya malzeme taşıdığı tespit edilmesi üzerine; tesis...

A+A-

Marmaris / Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, içinde çok sayıda iş makinası, araç ve malzeme barındırmasına rağmen kapalı halde bulunan ve hiçbir güvenlik tedbiri bulunmayan bir tesiste meydana gelmiş ve gelebilecek hırsızlık olaylarına karşı fail ve faillerin tespitine yönelik Marmaris JASAT timleri tarafından kontroller başlatıldı.

Bir tesisten iki kişinin dışarıya malzeme taşıdığı tespit edilmesi üzerine; tesis çevresinde yapılan araştırmada 48 …. 263 plakalı araç bölgede görülerek, iki şahıs malzemeleri taşırken 20 Adet dinamo motoru suçüstü yakalandı.

Vatandaşların kimlik tespitlerinde C.E. ve D.S. isimli şahıslar oldukları tespit edilerek, yapılan mülakatta olay yerinde üçüncü bir şahsın daha olduğu bilgisi alındı. Muğla ili Sanayi bölgesinde hurdacılık yapan vatandaş V.Y. ‘de gözaltına alındı.

Şüphelilerin devam eden sorgusunda 20-25 gün önce tesisten bakır kablo çaldıkları da tespit edildi.

Bu haber toplam 220 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.