KOCADON’DAN TURİZM HAFTASI MESAJI

KOCADON’DAN TURİZM HAFTASI MESAJI

15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon bir mesaj yayımladı.Toplumda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak, halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak, turizm ve kültür değerlerini tanıtmak ve turizmi geliştirmek amacıyla her yıl kutlanan turizm haftasının önemine değinen başkan Kocadon mesajında şu ifadelere yer verdi:“Bodrum yarımadası turizmden olumlu olumsuz nasibini almış...

A+A-

15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon bir mesaj yayımladı.

Toplumda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak, halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak, turizm ve kültür değerlerini tanıtmak ve turizmi geliştirmek amacıyla her yıl kutlanan turizm haftasının önemine değinen başkan Kocadon mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bodrum yarımadası turizmden olumlu olumsuz nasibini almış yegane yelerden biridir. Bölgenin ulusal ve uluslararası tanınırlığında, ekonomik istikrarında ve gelişmesinde turizmin yadsınamaz payı vardır. İlçemizin ticari mihenk taşı da turizm olup beraberinde 58 sektör için de önem teşkil eder. Bodrum’un markalaşması, A’dan Z’ye her işletmenin ve her ürünün de değerine değer katar.

Bunun yanında turizmdeki en önemli konu kalite çizgisini korumaktır. Bodrum özelinde bakarsak turizmde kaliteyi korumak için çalışanların eğitilmesinden çevre temizliğine kadar çok çeşitli konuyu değerlendirmek gerekir. Bodrum gibi markalaşmış bir yer kalite çizgisinden hiçbir zaman ödün vermemelidir. Ancak günümüzde her alanda olduğu gibi turizmde de yozlaşmalar olduğunu üzülerek görmekteyiz, kentsel kimliğimize aykırı yapılar, işletmeler, estetik kaygıdan uzak oteller bunlardan sadece birkaçıdır. Unutulmaması gerekir ki Bodrum özgün ve butik yapısı, gelenek ve göreneklerini koruyan insanları ile güzeldir ve öyle kalmalıdır. Bu değerlere sahip çıkarak Bodrum turizminde sürdürülebilirliği sağlamak hepimizin ortak hedefi olmalıdır. Bu vesile ile 15-22 Nisan Turizm Haftası’nı kutluyor bu sektöre emek vermiş ve vermekte olan herkese şükranlarımı sunuyorum.”

Bu haber toplam 320 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.