MARMARİS KUNDAKÇISININ BABASI: "BÜTÜN TÜRKİYE'DEN ÖZÜR DİLERİM"

MARMARİS KUNDAKÇISININ BABASI: "BÜTÜN TÜRKİYE'DEN ÖZÜR DİLERİM"

Marmaris'teki yangına ilişkin soruşturma sürüyor. Yangını çıkardığını itiraf eden zanlı cezaevinde. Kundakçının babası: "Alkol aldığında canavara dönüşüyordu. Keşke kendini öldürseydi de bu yangını yakmasaydı.”

A+A-

YANGIN ÇIKARIP ÇALILIKLARIN ARASINDA UYUMUŞ

Kundakçı Sacit Ayhan, üç ayrı noktayı beş dakika arayla ateşe verdi.

Motosikletiyle ilk noktaya gitti, sigara izmaritiyle ateşe verdikten sonra buradan ayrıldı ve yaklaşık 1 buçuk kilometre ilerleyip orada da başka bir noktayı ateşe verdi.

Motosikletini park ettikten sonra yanındaki benzin bidonuyla ikinci yangını da ayrı bir bölgede çıkarttı. Alevler, ormana doğru ilerlemeye başladı. O sırada kundakçı üçüncü noktaya doğru ilerledi.

Kundakçının son hedefi ise deniz kıyısında bir koy oldu. Yangın buradan yayıldı, kundakçı ise motosikletiyle koyun karşı tarafına çalılıkların olduğu noktasına gitti, motosikletini park etti, çalılıkların arasında uyumaya başladı. Onu arayan Jandarma ekipleri motorsikletini görünce yakaladı.

Zanlı Ayhan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine götürüldü.

“KEŞKE KENDİNİ ÖLDÜRSEYDİ DE BU YANGINI YAKMASAYDI”

Kundaklama olayını duyan babası ise oğluna tepkili. Baba Kadir Ayhan, oğlunun alkol aldığında adeta bir canavara dönüştüğünü söyleyerek tüm Türkiye'den özür diledi:

"Keşke kendini öldürseydi de bu yangını yakmasaydı. Önce bütün insanlarımızdan, bütün Türkiye'deki insanlardan özür dilerim. Devlet büyüklerimden özür dilerim. Hepsi akrabam bu köyde olanlar, bütün akrabalarımdan özür dilerim."

Sacit Ayhan, Muğla E Tipi Kapalı Cezaevinde. Kundaklamaya ilişkin soruşturma ise sürüyor.

(KAYNAK: TRT HABER)

Bu haber toplam 342 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.