MENTEŞE’DE İLK İFTAR YAPILDI

MENTEŞE’DE İLK İFTAR YAPILDI

Ramazan ayına girilmesiyle birlikte Menteşe Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak kurulan iftar çadırında ilk iftar, merhume Hande Kötek’in adına ailesi tarafından verildi.

A+A-

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile birlikte CHP Muğla milletvekili aday adayı Gizem Sayar Özcan ve partililer, aşevinde hazırlanan yemekleri vatandaşlara dağıttı.
3 bin kişilik yemek dağıtılan iftar çadırı, Perşembe pazarı olması sebebiyle Cumhuriyet İlkokulu Okulu bahçesinde kuruldu.

img-20230323-wa0021.jpg
Vatandaşlarla bir araya gelen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Ramazan Ayı’na girmemiz ile beraber ilk iftarımızı verdik. Merhume Hande Kötek kızımız adına ailesi tarafından verilen ve belediyemiz aşevinde özenle hazırlanan iftar yemeğinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün ile birlikte iftarını açmaya gelen hemşehrilerimize yemeklerini dağıttık” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ise, “Kısa süre önce kaybettiğimiz Hande Kötek kızımız adına ailesi tarafından verilen iftar yemeğine katıldık. Kızımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, Ramazan Ayı'nın hepimize sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi.

BASIN MENSUPLARI DA İFTARA KATILDI
Öte yandan Menteşe’de görev yapan basın mensupları da iftar çadırına katıldı.

Bu haber toplam 339 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.