METRUK BİNALAR POLİS KONTROLÜNDE

METRUK BİNALAR POLİS KONTROLÜNDE

Muğla’nın Menteşe ilçesinin daha güvenli bir ilçe haline gelmesi adına çalışmalar aralıksız olarak sürdürülürken, metruk binalar da unutulmuyor.Çalışmalar kapsamında ilçede polis ekipleri sorumluluk alanında bulunan metruk binalar bir kez daha mercek altına alındı.Başta Kötekli Mahallesi ve Orhaniye Mahallesi olmak üzere Menteşe ilçe merkezinde bulunan metruk binalar günün 24 saati polis ekipleri tarafından düzenli olarak kontrol ediliyor. Kontrollerin...

A+A-

Muğla’nın Menteşe ilçesinin daha güvenli bir ilçe haline gelmesi adına çalışmalar aralıksız olarak sürdürülürken, metruk binalar da unutulmuyor.

Çalışmalar kapsamında ilçede polis ekipleri sorumluluk alanında bulunan metruk binalar bir kez daha mercek altına alındı.

Başta Kötekli Mahallesi ve Orhaniye Mahallesi olmak üzere Menteşe ilçe merkezinde bulunan metruk binalar günün 24 saati polis ekipleri tarafından düzenli olarak kontrol ediliyor. Kontrollerin özellikle akşam saatlerinde yapılıyor ve metruk binaları kontrol eden polisler bina girişlerinin kapatılması yönünde de çalışmalar yapıyor.

Metruk bina kontrollerinin polis ekiplerince aynı kararlılıkla sürdürüleceğini belirten kolluk görevlileri aksaklıklarla karşılaşılması halinde Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bilgi verilmesini istediklerini kaydetti.

Bu haber toplam 281 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.