Moloz yığınına tepki

Moloz yığınına tepki

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı Haziran 2020 tarihli Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla Yol Üstü Park Ücretleri uygulaması başlamıştı. Uygulanmaya başlanılan Yol Üstü Park Ücretlerine vatandaşın tepkisi bitmiyor.Yapılan çalışmaların yavaş ilerlediğinden şikâyet eden sokak sakinleri aynı zamanda sokaklarında çöplerini atabilecekleri çöp bidonunun olmamasından da dert yandı.Durumdan rahatsız olan sokak sakinleri, “Zaten...

A+A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı Haziran 2020 tarihli Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla Yol Üstü Park Ücretleri uygulaması başlamıştı. Uygulanmaya başlanılan Yol Üstü Park Ücretlerine vatandaşın tepkisi bitmiyor.

Yapılan çalışmaların yavaş ilerlediğinden şikâyet eden sokak sakinleri aynı zamanda sokaklarında çöplerini atabilecekleri çöp bidonunun olmamasından da dert yandı.

Durumdan rahatsız olan sokak sakinleri, “Zaten evimizin önüne araçlarımızı park edemiyoruz, aynı sokağın devamındaki araçlardan otopark ücreti alınmazken bizim evimizin önü ücretli, üstüne üstlük başlanan çalışmalar çok yavaş ilerliyor. Kazıp gidiyorlar, bir daha geri dönüp bakmıyorlar” diye tepki gösterdi.

Öte yandan, Ethem Serin Sokak ve Çamlık Sokak ile kesişen Cemil Şerif Baydur Caddesi’nde caddenin bir kısmı ücretli bir kısmı ücretsiz olan yol üstü otopark uygulamasından şikâyetçi olan sokak sakinleri şöyle konuştu:

“Bu uygulama neye göre hazırlandı? Bizim evlerimizin olduğu sokağın ismi değişti de bizim mi haberimiz yok.”

Bu haber toplam 252 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.