MUĞLA’DA TOPLU TAŞIMAYA ZAM YAPILDI

MUĞLA’DA TOPLU TAŞIMAYA ZAM YAPILDI

Muğla ili genelinde toplu taşıma hizmeti sunan Büyükşehir Belediyesi ve denetimindeki özel toplu taşıma araçlarının ücret tarifeleri; Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) 09.08.2023 tarihinde yapılan toplantısında, toplu taşıma, servis ve taksimetre ücretleri %51 oranında artırıldı. Belirlenen yeni toplu taşıma ücretleri 15 Ağustos 2023 tarihi itibariyle uygulamaya geçirilecek.

A+A-

Bu kapsamda, Muğla İl genelinde uygulanan şehir içi en kısa mesafe olan A Grubu Ücret Tarifelerinden, elektronik kartlı indirimli (öğrenci) ücret tarifesi; 7,60 TL olarak uygulanmakta iken yapılan düzenleme ile 9,90 TL olarak, elektronik kartlı sivil ücret tarifesi ise; 12,20 TL iken, 18,40 TL olarak belirlendi.

Ayrıca, Menteşe İlçesinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrenicilerinin yoğun olarak kullandığı, “Kampüs Hattı” öğrenci ücret tarifesi; 4,95 TL olarak uygulanmakta iken 6,90 TL olarak yeniden düzenlendi. 40 TL olan indi-bindi taksi ücreti de yüzde 150’lik zamla 100 TL oldu.

Ayrıca, Menteşe İlçesinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrenicilerinin yoğun olarak kullandığı, “Kampüs Hattı” öğrenci ücret tarifesi; 3,50 TL olarak uygulanmakta iken 4,95 TL olarak yeniden düzenlendi. Belirlenen yeni toplu taşıma ücretleri 15 Ağustos 2023 tarihi itibariyle uygulamaya geçirilecek.

Bu haber toplam 353 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.