MUĞLASPOR SÖZCÜSÜ AKTAŞ BASINLA BULUŞTU

MUĞLASPOR SÖZCÜSÜ AKTAŞ BASINLA BULUŞTU

Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Nihat Aktaş Muğla’daki basın mensuplarıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Basın Sözcüsü Aktaş güçlü ve büyük Muğlaspor’uyaratmayı yönetim olarak hedeflediklerini kaydetti.

A+A-

Kısa bir süre önce yapılan genel kurulda Muğlaspor Başkanlığına seçilen Ali Çakır yönetiminde Basın Sözcülüğüne getirilen Nihat Aktaş, Muğla’daki basın temsilcileriyle düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Atapark’ta gerçekleşen kahvaltıda konuşan Muğlaspor Basın Sözcüsü Nihat Aktaş kahvaltıya katılan basın mensuplarına teşekkür etti.

Muğlaspor yönetimi olarak güçlü ve büyük Muğlaspor’u oluşturmayı hedeflediklerini belirten Basın Sözcüsü Aktaş, ‘Yeni yönetim olarak şehrin tüm bileşenlerini Muğlaspor için tek yürek olarak birleştirmek istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda da siz basın mensuplarıyla sürekli işbirliği için de olacağız. Doğru ve net bilgi akışı için beni gece gündüz arayabilirsiniz. Yönetim olarak Muğlaspor için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Transfer komitemiz teknik adam konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokuyoruz. Güçlü ve başarılı bir kadro oluşturmak en büyük hedefimiz. Herkesten Muğlaspor’umuza ilgi ve destek bekliyoruz’ diye konuştu.

Bu haber toplam 389 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.