“BOZKIR’IN TEZENESİ NEŞET ERTAŞ” ANILDI

“BOZKIR’IN TEZENESİ NEŞET ERTAŞ” ANILDI

NEVAL ARSLAN// Turgut Reis Anadolu Lisesince, “Bozkır’ın Tezenesi Neşet Ertaş” Ustaya Saygı Gecesi anma programı düzenlendi.

A+A-

Turgut Reis Anadolu Lisesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından Neşet Ertaş’ı anma programı düzenlendi.

Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Bozkır’ın Tezenesi Neşet Ertaş” Ustaya Saygı Gecesi anma programına; Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cumhur Çoban, Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ferman Akbulut, Yörük Obaları Derneği Başkanı Orhan Akcan, Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, veliler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Turgut Reis Anadolu Lisesi Korosuna bağlamada Gökçe Cangüzel ve Hamdi Demirtaş, kavalda Mustafa Gürkan, gitarda Aykut Çelik, ritimde ise Ufuk Cumhur eşlik etti.

Programın ardından konuşma yapan Turgut Reis Lisesi Müdürü Muhammet Göktaş, “Vefa insanları birbirine bağlayan, tarihi ve süreci sürekli irtibat halinde tutan güzel bir büyüdür. Bizler de geçmişimize, bu devlete, millete hizmet eden büyük üstadı gönüllerde yaşattık. Geleceğe de taşımak amacıyla böyle bir gece düzenledik. Emeği geçen başta Gülsün Yokuş ve Gökçe Cangüzel’e huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Turgut Reisi izlemeye devam edin.” ifadelerine yer verdi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cumhur Çoban, Kora Şefi Gülsün Yokuş’a, Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ferman Akbulut ise bağlamada yer alan Gökçe Cangüzel’e çiçek takdim etti.

Turgut Reis ailesine teşekkür eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cumhur Çoban, “Kültür değerimiz Neşet Ertaş’ı bugün anma görevini üstlenmiş ve layıkıyla yerine getirmiş öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve eşlik eden üstatlarımızı yürekten kutluyorum. Öğrencilerimizin en büyük destekçisi olan ailelere de tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Muğla Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak, sizlerin yanınızdayız. Salonumuzun kapısı her daim sizlere açık.” diye konuştu.

Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ferman Akbulut ise, “Muğla’mızın köklü okullarından biri olan Turgut Reis Anadolu Lisesini ailesini ve bugün burada öğrencilerimizi yalnız bırakmayan herkese şahsım adıma teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Anma programı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bu haber toplam 522 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.