OR-KOOP HEYETİ BAKAN KİRİŞÇİ’Yİ ZİYARET ETTİ

OR-KOOP HEYETİ BAKAN KİRİŞÇİ’Yİ ZİYARET ETTİ

S.S. Türkiye Ormancılık Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Başkanı Cafer Yüksel, Genel Başkan Yardımcıları aynı zamanda Muğla OR-KOOP Birlik Başkanı Ahmet Çetiner, Bolu Birlik Başkanı İdris Şenel, Karabük Başkanı Hamdi Kaplan, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Orman köylüsünün durumu ve ormancılık çalışmaları hakkında bilgiler sunulan ziyarette verimli ve samimi bir görüşme gerçekleştirildi.Muğla...

A+A-

S.S. Türkiye Ormancılık Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Başkanı Cafer Yüksel, Genel Başkan Yardımcıları aynı zamanda Muğla OR-KOOP Birlik Başkanı Ahmet Çetiner, Bolu Birlik Başkanı İdris Şenel, Karabük Başkanı Hamdi Kaplan, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Orman köylüsünün durumu ve ormancılık çalışmaları hakkında bilgiler sunulan ziyarette verimli ve samimi bir görüşme gerçekleştirildi.

Muğla OR-KOOP Birlik Başkanı Ahmet Çetiner, “Bakanımıza hayırlı olsun ziyarette bulunduk. Kendileri kooperatifçiliğe önem veriyor. Türkiye ormancılığının nasıl gelişmesi gerektiğini, kooperatifçiliğin nasıl geliştirilmesi konusunda istişare yaptık. Bakanımız da konuları değerlendirdi. Kooperatiflerimize çalışmaları hakkında her türlü destekçi olacağını söyledi. Olumlu, samimi bir ortamdı. İlerleyen süreçte güzel çalışmalar yapacağız inşallah” dedi.

Bu haber toplam 573 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.