ORMANCI GÖREV DÖNÜŞÜ ŞEHİT OLDU

ORMANCI GÖREV DÖNÜŞÜ ŞEHİT OLDU

Muğla’nın Ula ilçesi Köyceğiz yolu üzerinde görev dönüşü bir aracın çarpması sonucu şehit olan Orman Muhafaza Memuru Mustafa Ersal Eken için Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

A+A-

Çetibeli Kontrol Noktasında görevli orman muhafaza memuru 63 yaşındaki Mustafa Ersal Eken'e görev dönüşü siyah bir cip çarpıp kaçmıştı. Eken olay yerinde hayatını kaybederken, kaçan araç sürücüsü jandarma tarafından yakalanmıştı.

Vefat eden Orman Muhafaza Memuru Mustafa Ersal Eken için Orman Bölge Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, Eken'in ailesi ve arkadaşları ile çalışma arkadaşları katıldı. Eken'in cenazesi törenin ardından meslektaşlarının omuzunda Yatağan Bahçeyaka Mahallesine getirildi.

 Burada kılınan cenaze Namazına İyi Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Ak Parti Yatağan İlçe Başkanı Ali Tekin, Orman teşkilatı ve sevenleri katıldı. Eken’in naaşı kılınan cenaze namazı sonrası Bahçeyaka Mahalle mezarlığında toprağa verildi. Şehit Orman Muhafaza Memuru Mustafa Ersal Eken evli ve 2 çocuk babasıydı.

Bu haber toplam 1826 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.