ORTACA’DA PARKE TAŞI ZEMİN HAZIRLIK ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

ORTACA’DA PARKE TAŞI ZEMİN HAZIRLIK ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Her geçen gün hızla büyüyen ve yeni yapılaşmanın yoğunlaştığı bölgelerde vatandaşların mağdur olmamaları için aralıksız çalışan ekipler parke yol ve kaldırım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 2022 yılına gireli 95 gün gibi kısa bir süre geçmesine rağmen Ortaca Belediyesi olarak  ilçe genelinde 35.284 metrekare kilitli parke taşı çalışması  gerçekleştirildi.Ortaca Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere verildi:“Ortaca’yı...

A+A-

Her geçen gün hızla büyüyen ve yeni yapılaşmanın yoğunlaştığı bölgelerde vatandaşların mağdur olmamaları için aralıksız çalışan ekipler parke yol ve kaldırım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 2022 yılına gireli 95 gün gibi kısa bir süre geçmesine rağmen Ortaca Belediyesi olarak  ilçe genelinde 35.284 metrekare kilitli parke taşı çalışması  gerçekleştirildi.

Ortaca Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere verildi:

“Ortaca’yı daha modern ve estetik sokakların olduğu bir ilçe yapmak için, vatandaşlardan gelen talepleri, hem de ilgili birimlerimiz çalışmalarını değerlendirerek Atatürk ve Cumhuriyet Mahallemiz sınırlarında bulunan ilhan, Atik, Fener, Kültür,282, 112, 349, 351, 81 Sokaklarda, Ayhan ve Yayla Sokağın Atatürk Bulvarından, Karaoğlanoğlu Caddesine kadar olan bölümünde toplamda 21.286 metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlamış bulunmaktayız.”

“ORTACA İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini belirten Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, “Ortaca’mızı marka bir kent yapmak için sürekli çalışıyoruz. Yollarımızı da bu hedefte sürekli yeniliyoruz. Yılbaşından bu yana 35.284 metrekare kilitli parke taşı çalışması gerçekleştirdik. Çalışmalarımızı bu şekilde sürdürerek 2021 yılında gerçekleştirdiğimiz toplam 85.520 metrekareyi 2022 yılında geçmeyi hedefliyoruz. Daha yaşanılabilir bir Ortaca için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Bu haber toplam 300 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.