Osman Gürün: "Halkın talebi üzerine bırakma kararı aldım"

Osman Gürün: "Halkın talebi üzerine bırakma kararı aldım"

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal'ın seçim koordinasyon merkezi açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün; "Biz birbirimizin etine bayılıyoruz. Çok lezzetli geliyor, ama karşı taraf daha çok beslenmiş, onun için tavsiyem birbirimizi yemeyelim karşı tarafı yiyelim." diye konuştu.

A+A-

CHP Menteşe seçim koordinasyon merkezi partililerin yoğun katılımıyla açıldı. Törende konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ise dikkat çekici sözlere imza attı.

"Halkın talebi üzerine bırakma kararı aldım"

25 yıldır Belediye Başkanlığı yaptığını belirten Osman Gürün; "Halkın nabzını tutuyor ve takip ediyoruz. Halkımızın talebi üzerine bırakma kararı aldım. Her yönetici siyaseti yaptığı sürece muhalif biriktirir. Tüm talepleri yerine getirmek mümkün değildir. Ancak yönetici kentin ihtiyaçlarını önceler ve yatırımları yapar." diye konuştu.

"Bazıları Ay'dan geliyor, var olanları yok sayıyor"

Yapılan yatırımları yok saymamak gerektiğini belirten Gürün; "Yapılan hizmetleri öğrenmek ve bilmek gerekiyor. Geçmişte yapılanları yok sayarak değerlendirerek "biz yapacağız" diyenler bulunuyor. O Ay'dan gelen arkadaşın söylediklerine iyi cevap vermek, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin faaliyetlerini anlatmak gerekir diye düşünüyorum" dedi.

"Birbirimizin etini yemeyelim"

Dikkat çekici sözlere imza atan Osman Gürün konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz birbirimizin etini yemeye bayılıyoruz. Çok lezzetli geliyor. İki lokma koparsam canıma can gelecek. Halbuki karşı taraf daha çok semiz, beslenmiş. Belki onun tadını tatsak daha tatlı gelecek. Onun için tavsiyem birbirimizi yemeyelim de karşı tarafı yiyelim. Bir değişimle çoğu yeni başkan adaylarımız var. Bundan sonra yapılacakları çok iyi değerlendirip halkımızın önüne sunmamız gerekiyor. Ahmet Başkanımızın hep yanındayız." ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 324 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.