Başkan Aras:“Biz saray adamı değil halk adamıyız “

Başkan Aras:“Biz saray adamı değil halk adamıyız “

CHP Menteşe Seçim Koordinasyon Merkezi büyük coşkuyla açıldı. Törende konuşan Menteşe Belediye Başkan adayı Gonca Koksal, “Sizlere çöpleri molozları toplanmış tertemiz sokaklara sahip, ihtiyaca yönelik düzenlenmiş sosyal alanlarıyla, nitelikli sanatsal etkinlikleri ile altyapısı sağlam, medeni bir şehirde yaşamayı vaat ediyorum.” diye söyledi.

A+A-

CHP Menteşe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yüzlerce partilinin katılımıyla yapıldı. Açılış törenine, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Nazlı, CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras, Marmaris Belediye Başkan adayı Acar Ünlü, Milas Belediye Başkan adayı Fevzi Topuz, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

“Artık uyanma vakti Muğla”

Açılış töreninde açıklamalar da bulunan Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal; “Değişim, aşağıdan yukarıya olacak; köylerden mahallelerden başlayacak, oradan şehirlere yayılacak, sonra bölge bölge gelişeceğiz milletçe, halkça, memleketçe. Büyükşehir Belediyemizle birlikte Menteşe’mizin tüm yollarını Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışır hale getireceğiz.” İfadelerini kullandı.

“Yepyeni bir Menteşe doğacak!”

Menteşe’de yapılması planlanan çalışmaları açıklayan Köksal; “Ben bir şehir plancısı olarak sizlere çöpleri molozları toplanmış tertemiz sokaklara sahip, ihtiyaca yönelik düzenlenmiş sosyal alanlarıyla, nitelikli sanatsal etkinlikleri ile altyapısı sağlam, medeni bir şehirde yaşamayı vaat ediyorum. Yaylamıza, Akbük’ümüze sahip çıkacağız. Doğamıza göz dikenlerin karşısında olacağız, geçit vermeyeceğiz. Kaynaklarımıza sahip çıkacağız. Dedi.

“Biz buraya tavla oynarken hadi aday olalım diye gelmedik”

Belediyecilik tecrübesiyle seçimlere hazırlandığı belirten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras; “Bodrum’da 5 senede büyük tecrübeler kazandık. Salgın, deprem, yangın zor zamanları gördük. Hep kararlı şekilde çalıştık. Biz bazıları gibi yazlığımızın balkonunda tavla oynarken hadi birde belediye başkan adayı olalım diye gelmedik. Biz halkımıza hizmet etmek için buradayız. Biz saray adamı değil halk adamıyız.” Diye konuştu.

“Var olanların üzerine koyacağız”                

Osman Gürün’den devralınan çalışmaların üzerine koyulacağını belirten Ahmet Aras, “Osman Gürün’den devralacağımız çalışmaların üzerine koyacağız. Biz vatandaşlarımızın bizden olan beklentilerini yerine getireceğiz. Tüm ilçelerden yaşanan sorunları farkındayız. Önce bu cennet vatanı koruyacağız. Ardından geliştireceğiz. Eksik kalmış yol, kanalizasyon yapacağız. Şimdiye kadar yapılanlar bizler için bir temel olacak.” ifadelerini kullandı

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı konuşmalarının ardından yapılan kurdele kesimiyle sona erdi.

Bu haber toplam 278 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.