Raftingci kızlar Avrupa yolcusu

Raftingci kızlar Avrupa yolcusu

NEVAL ARSLANRize’nin Ardeşen İlçesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kano ve Rafting Parkurunda gerçekleştirilen 47 takım, 245 sporcunun katıldığı Türkiye Rafting Şampiyonası’nda, Dalaman Sarsala Spor Kulübü U19 Kadınlar Türkiye 1’incisi, U19 Erkekler Türkiye 2’incisi oldu.5 SPORCU KADIN MİLLİ TAKIM FORMASI GİYECEKDalaman Sarsala Spor Kulübü U19 Kadınlar takımında 5 sporcusunun 3 ‘ünün A Milli Takımda forma giydiğini dile getiren Dalaman Sarsala...

A+A-

NEVAL ARSLAN

Rize’nin Ardeşen İlçesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kano ve Rafting Parkurunda gerçekleştirilen 47 takım, 245 sporcunun katıldığı Türkiye Rafting Şampiyonası’nda, Dalaman Sarsala Spor Kulübü U19 Kadınlar Türkiye 1’incisi, U19 Erkekler Türkiye 2’incisi oldu.

5 SPORCU KADIN MİLLİ TAKIM FORMASI GİYECEK

Dalaman Sarsala Spor Kulübü U19 Kadınlar takımında 5 sporcusunun 3 ‘ünün A Milli Takımda forma giydiğini dile getiren Dalaman Sarsala Spor Kulübü Başkanı aynı zamanda Takım Antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Saniye Uyar Kırık, 2 kadın sporcusunun da Milli Takım forması giyeceğini ifade etti.

Antrenör Kırık, birinci olan takımın Avrupa Şampiyonasına gittiğini, ikinci olan takımlarda giderse iki takım ile birlikte U19 erkek takımının da gideceğini kaydetti.

“KÜÇÜK YAŞTA BÜYÜK BAŞARI”

Türkiye’nin en zorlu nehrinde tecrübe kazanarak, başarılarını kupayla taçlandırdıklarını dile getiren Antrenör Kırık, Şampiyonluğa çok iyi hazırlandık. Pandemi dönemi olmasına rağmen istikrarlı bir şekilde çalıştık. Sporcularımızın özverisi daimdi. Fırtına Deresi’nde ilk defa rafting yaptık. Türkiye’nin en zorlu nehrinde tecrübe kazanarak, çocuklarım Yağmur Damla Kırık, Dursiye Gedikoğlu, Melek Yılmaz, Hanife Gürbüz ve Yağmur Önen, Kenan Yılmaz, Emrah Vural, Gaffur Berkay Atabey, Eray Çağatay ve Tuğrul Eren Demirtaş sayesinde başarımızı kupayla taçlandırdık. Mutluyuz, gururluyuz. Çocuklarım çok fedakârlıklar çalıştı. U19 Takımında, benim çocuklarım daha 16 yaşında. Rakiplerimiz çocuklarımdan büyüktü. Yaşları küçük olmalarına rağmen büyük işler başardılar” diye konuştu.

DESTEK MUĞLA VALİSİ’NDEN

Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya destekleri için teşekkür eden Takım Antrenörü Saniye Uyar Kırık, “Daha önceki yarışmalarda kaliteli malzemeler kullanamıyorduk. Bu yarışmada Çekoslovakya’dan botumuz, küreklerimiz geldi. Bu kaliteli ve pahalı malzemeleri Valimiz temin etti” dedi.

Bu haber toplam 291 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.