Yağmurlu günde su israfı

Yağmurlu günde su israfı

Neval ArslanMuğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan Kurşunlu Cami Meydanı’ndaki özel günlerde müzik ritmiği ile hareket eden bilgisayarlı son sistem kuru havuzun yağmurlu günde çalışması vatandaşların tepkilerine neden oldu.Uzmanların kuraklığın önüne geçilmesi için çağrı yaptığı bu dönemde yaklaşık 4gündür çalışmayan meydandaki fıskiyelerin yağmurlu günde çalışması vatandaşlara “Adeta israfa sebebiyet veriliyor” dedirtti.Belediye...

A+A-

Neval Arslan

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan Kurşunlu Cami Meydanı’ndaki özel günlerde müzik ritmiği ile hareket eden bilgisayarlı son sistem kuru havuzun yağmurlu günde çalışması vatandaşların tepkilerine neden oldu.

Uzmanların kuraklığın önüne geçilmesi için çağrı yaptığı bu dönemde yaklaşık 4gündür çalışmayan meydandaki fıskiyelerin yağmurlu günde çalışması vatandaşlara “Adeta israfa sebebiyet veriliyor” dedirtti.

Belediye yetkililerinin duyarsızlığından dert yanan Hasan Demir, “Bu fıskiyeler yapıldığından beri düzenli şekilde çalışmıyor. Neye göre çalışıp, neye göre çalışmadığını bilmiyoruz. Yağmurlu günde bunların çalışması çok saçma. Zaten yerler yağmurdan dolayı ıslanıyor. Bu havada bunların çalışmasının ne anlamı var? Boşuna su israfı yapılıyor. Bunun yerine güneşli havalarda çalışsa ortalık birazcık serinler. Öte yandan kaldırımlardaki su fıskiyeleri çimleri mi suluyor, yollarımı suluyor belli değil. Orada israf edilmiyormuş gibi bir de bu çıktı başımıza. Zaten kuraklık var” diye konuştu.

Bu haber toplam 204 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.