ŞAMPİYON HOKEYCİLERE KUTLAMA TATİLİ

ŞAMPİYON HOKEYCİLERE KUTLAMA TATİLİ

15 gün içinde U14 Kızlar Hokey Türkiye Şampiyonası ve Anadolu Yıldızlar Liginde Türkiye Hokey Şampiyonu olan Muğla Ege Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Kız Hokey takımı, Menteşe Akbük’te sezonun stresini attı.

A+A-

Son 15 gün içinde düzenlenen iki şampiyonada ilimize Türkiye Şampiyonluğu kazandıran Muğla Ege Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Kız Hokey Takımı yorgunluğunu denizde eğlenerek giderdi. Akbük sahilinde stres atan şampiyon hokeyciler eğlenceli saatler yaşadı.

Akbük Altaş Butik Otel’in sponsorluğunda gerçekleşen etkinliğin ulaşım sponsoru ise Menteşe Belediyesi oldu.

Gerçekleşen etkinlik nedeniyle destek veren herkese teşekkür eden Muğlalı Hokeyci kızlar, başarılarının artarak devam edeceğini kaydettiler.

Etkinlik ile ilgili konuşan kulübün Hokey Branş Sorumlusu Ayhan Hasdemir, ‘Sporcularımız bu sezon 3 kez Türkiye İkincisi, 2 kez de Türkiye 3.’sü oldular. U14 ve Anadolu Yıldızlar liginde ise Türkiye Şampiyonluğunu Muğla ilimize ve Menteşe’mize kazandırdılar, Sporcularımızı ağırlayan Altaş Butik Otel sahibi Öner Altaş’a ve ulaşım desteğinde bulunan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e teşekkür ederiz’ dedi.

Bu haber toplam 505 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.