MENTEŞE HAVZASI SULAMA BİRLİĞİNE DEVİRLİ SULAMALAR İŞİ BAKIM ONARIM İHALESİ YAPILACAK

Menteşe Havzası Sulama Birliğine devirli sulamaların 2021 Yılı Bakım-Onarımı, Tarımsal Su Dağıtımı, Takibi ve İşletilmesinin genel çalışma işi hizmet alımı açık ihale usulü ile ihale edilecek.Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre Menteşe Havzası Sulama Birliğine devirli sulamaların 2021 Yılı Bakım-Onarımı, Tarımsal Su Dağıtımı, Takibi ve İşletilmesinin genel çalışma işi hizmet alımı...

Menteşe Havzası Sulama Birliğine devirli sulamaların 2021 Yılı Bakım-Onarımı, Tarımsal Su Dağıtımı, Takibi ve İşletilmesinin genel çalışma işi hizmet alımı açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre Menteşe Havzası Sulama Birliğine devirli sulamaların 2021 Yılı Bakım-Onarımı, Tarımsal Su Dağıtımı, Takibi ve İşletilmesinin genel çalışma işi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’ uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale konusu hizmetin başvuruları 28.01.2021 tarihinde saat 11:00’de Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Yenikarakuyu Mahallesi NO:30’ da yapılacak. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Uncategorized Haberleri

MİNİK ÖĞRENCİLER GÖNÜLLÜ ÜNİVERSİTELİLERLE GELİŞİYOR
TOKİ’DE MEYVE AĞAÇLARINA BUDAMA KURSU
87 YIL SONRA KAZILAR YENİDEN BAŞLADI
18 düzensiz göçmen kurtarıldı
TUTUNDUĞUN HER NE VARSA