Özel Bal Arısı Kreşi Kızılay Haftasını kutladı

Sinan BoyacıHer sene 9 Ekim-4 Kasım tarihlerinde kutlanan Kızılay Haftası, Muğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren Özel Bal Arısı Kreşi ve Gündüz Bakım Evi öğretmen ve öğrencileri tarafından büyük bir coşku ile kutladı.Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan etkinlikte, öğrenciler hazırladıkları şarkı ve şiirleri sundu. Daha sonra öğrenciler tarafından Kızılay çadırları hazırlandı.  Etkinlikte konuşan Özel Bal Arısı Kreşi...

Sinan Boyacı

Her sene 9 Ekim-4 Kasım tarihlerinde kutlanan Kızılay Haftası, Muğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren Özel Bal Arısı Kreşi ve Gündüz Bakım Evi öğretmen ve öğrencileri tarafından büyük bir coşku ile kutladı.

Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan etkinlikte, öğrenciler hazırladıkları şarkı ve şiirleri sundu. Daha sonra öğrenciler tarafından Kızılay çadırları hazırlandı.  

Etkinlikte konuşan Özel Bal Arısı Kreşi ve Gündüz Bakım Evi işletme sahibi Egehan Buse Çavdar, “9 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan okullarda Kızılay haftası kutlanmaktadır. Türk Kızılayı genel merkezi ve Türkiye genelinde tüm şubeleri tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan bu haftada Türk Kızılay’ın kuruluş amacı ve yürüttüğü insanı yardım faaliyetlerini özellikle öğrencilerimize anlatarak, Türk Kızılay’ın ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılmayı amaçladık. Coronavirüs salgını ve özellikle İzmir depremi, millet olarak bize yardımlaşmanın ve birlik olmanın önemini bir kez daha hatırlattı. Farkındalığın ve kan bağışlarının daha da artması, gelecek nesillere kan bağışlamak bilincinin daha da oluşturulması dileğiyle. Kızılay haftamız kutlu olsun” dedi.

Uncategorized Haberleri

MİNİK ÖĞRENCİLER GÖNÜLLÜ ÜNİVERSİTELİLERLE GELİŞİYOR
TOKİ’DE MEYVE AĞAÇLARINA BUDAMA KURSU
87 YIL SONRA KAZILAR YENİDEN BAŞLADI
18 düzensiz göçmen kurtarıldı
TUTUNDUĞUN HER NE VARSA