“Şubat ayı içinde il başkanını atayacağız”

“Şubat ayı içinde il başkanını atayacağız”

Neval Çolak ArslanMuğla İYİ Parti İl Yönetiminin düşürülmesinin ardından, yeni il başkanı adaylarının çalışmalarının tüm hızla devam ettiğini belirterek, yönetim kurulundan 51 ismin istifa ettiği iddiasına, “İstifa eden yönetim kurulu üyelerimiz partiden istifa etmedi. Mevcut il başkanıyla çalışmak istemedikleri için yönetimden ayrıldılar” dedi.İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın İYİ Parti’den ihracına yönelik imzalarda, imza...

A+A-

Neval Çolak Arslan

Muğla İYİ Parti İl Yönetiminin düşürülmesinin ardından, yeni il başkanı adaylarının çalışmalarının tüm hızla devam ettiğini belirterek, yönetim kurulundan 51 ismin istifa ettiği iddiasına, “İstifa eden yönetim kurulu üyelerimiz partiden istifa etmedi. Mevcut il başkanıyla çalışmak istemedikleri için yönetimden ayrıldılar” dedi.

İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın İYİ Parti’den ihracına yönelik imzalarda, imza vermeyen tek il olan İYİ Parti Muğla İl Yönetimi olmasıyla, yapılan ihraç istemi mahkeme tarafından reddedildi.

Partiden ihracı istenen Ümit Özdağ’ın İYİ Parti Muğla il yönetimini ziyaret etmek istemesine il yönetiminden olumlu cevap gelince verilen karar doğrultusunda, 14 Ocak 2021 tarihinde İYİ Parti Muğla İl Yönetimi düşürüldü.

İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun 10 adayın çalışmalara başladığını ve Şubat ayı içerisinde İYİ Parti İl Başkanının atanacağını ifade etti.

“ÜYELER İL BAŞKANIYLA ÇALIŞMAK İSTEMEDİ”

Yönetim kurulu üyelerinin partiden istifa etmediğini vurgulayan Milletvekili Ergun, üyelerin mevcut il başkanıyla çalışmak istemedikleri için yönetimden ayrıldıklarını belirtti.

Milletvekili Ergun, “Adaylarımız teşkilatlarımıza kendilerini anlatıyorlar. Adaylarımız neler yapacaklarını, projelerini, şimdiye kadarki eksik çalışmaları ortaya koyarak değerlendirme toplantısı yapacaklar. Telafi çalışmaları üzerine tekrardan teşkilat başkanlarımızca değerlendirmeler yapılarak, Şubat ayı içerisinde ilçe başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştireceğiz. Daha sonra ortak bir karar verilecek. Hukuki süreç yeni başladı, il başkanlığımıza yönelik çalışmalar devam ediyor. Bir hafta, on gün daha kadar çalışmalar devam edecek. Sonrasında da yönetim kurulu üyelerimizle toplantı yapacağız. Çoğunluk kimi seçerse o kişi il başkanlığına atanacak” diye konuştu.

Bu haber toplam 248 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.