TÜGVA ihtiyaç sahiplerinin yanında

TÜGVA ihtiyaç sahiplerinin yanında

Neval Çolak ArslanTürkiye Gençlik Vakfı Muğla İl Temsilciliği koordinesinde gerçekleştirilen Ramazan Ayı programları kapsamında İl temsilciliği olarak askıda iftar kampanyası ve Milas İlçe Temsilciliği hayırseverlerinin desteği ile Milas’ta 18, Menteşe’de ise 20 aileye yardım kolisi ulaştırılarak, Menteşe’de 150 kişiye iftar yardımı gerçekleştirildi.Ramazan ayının bereket ayı olduğunu dile getiren Muğla İl temsilcisi İbrahim Ertaş,...

A+A-

Neval Çolak Arslan

Türkiye Gençlik Vakfı Muğla İl Temsilciliği koordinesinde gerçekleştirilen Ramazan Ayı programları kapsamında İl temsilciliği olarak askıda iftar kampanyası ve Milas İlçe Temsilciliği hayırseverlerinin desteği ile Milas’ta 18, Menteşe’de ise 20 aileye yardım kolisi ulaştırılarak, Menteşe’de 150 kişiye iftar yardımı gerçekleştirildi.

Ramazan ayının bereket ayı olduğunu dile getiren Muğla İl temsilcisi İbrahim Ertaş, “Ramazan ayı dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği bir aydır. Bu ayda, kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak herkesle kucaklaşmalı, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz. Toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği mübarek Ramazan ayının kardeşlik ve birliğimizi artırması temennilerinde bulunurken, TÜGVA Milas İlçe temsilcisi Erkan Erol ve çalışmalarımıza destek olan kıymetli büyüklerimize teşekkür ederiz. Milas Gençliği ve Muğla’mızın geleceği için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 316 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.