UNESCO DÜNYA MİRASI MUĞLA FARKINDALIK VE KAPASİTE OLUŞTURMA EĞİTİMİ SONA ERDİ

UNESCO DÜNYA MİRASI MUĞLA FARKINDALIK VE KAPASİTE OLUŞTURMA EĞİTİMİ SONA ERDİ

GEKA desteği ile hayata geçirilen ve 10 gün süren UNESCO Farkındalık ve Kapasite Oluşturma Eğitimleri yapılan kapanış toplantısı ve sertifika töreninin ardından sona erdi.

A+A-

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) tarafından sürdürülen Muğlapark UNESCO Projesi kapsamında 10 günlük bir eğitim planlandı. Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’dan destek alan “UNESCO Dünya Mirası Temelinde Muğla Kültürel ve Doğal Varlıklarının Farkındalık ve Kapasite Oluşturma Eğitimi” sona erdi. 26 Eylül Pazartesi günü yoğun katılımla başlayan ve 3 gün saha gezileriyle gerçekleştirilen eğitimler 7 Ekim Cuma günü sona erdi.

whatsapp-image-2022-10-07-at-14-28-37.jpeg

Eğitimin kapanışında bir konuşma gerçekleştiren MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, “GEKA destekleriyle hayata geçirdiğimiz 10 günlük UNESCO Dünya Mirası Temelinde Muğla Kültürel ve Doğal Varlıklarının Farkındalık ve Kapasite Oluşturma Eğitimimizin sonuna geldik. Öncelikle 10 gün boyunca burada bizimle olan, Muğla’ya katkı sağlamak için özveriyle elini taşın altına sokan siz değerli katılımcılarımıza teşekkür etmek istiyorum. GEKA’ya ve eğitmenlerimize teşekkür ediyorum. Proje koordinatörümüz değerli Tamer Özalp’a ve Odamız ekibine çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu çalışmaların ışığında Muğla’ya en güzel kazanımı sağlamış olacağız.” ifadelerine yer verdi.

 

Başkan Ercan sonrasında 10 gün süren eğitim programında yer alan katılımcılara sertifikalarını takdim etti.

 

Bu haber toplam 293 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.