Vekil Özcan, “Okulların açılmasını doğru bulmuyoruz”

Vekil Özcan, “Okulların açılmasını doğru bulmuyoruz”

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un imzasıyla gönderilen yazıda köy ve benzeri seyrek nüfuslu yerleşim yerlerinde ilkokul ve ortaokullarda ki yüz yüze eğitimle ilgili bilgilere yer verdi. İlkokul ve ortaokulun 15 Şubat 2021 tarihi itibari ile 5 gün yüz yüze eğitime geçeceğini belirtti.Milletvekili Suat Özcan, açılması planlanan köy okullarında alınan Covid-19 tedbirlerini sordu. Köy okullarının açılması kararı öncesinde risk analizi yapılıp...

A+A-

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un imzasıyla gönderilen yazıda köy ve benzeri seyrek nüfuslu yerleşim yerlerinde ilkokul ve ortaokullarda ki yüz yüze eğitimle ilgili bilgilere yer verdi. İlkokul ve ortaokulun 15 Şubat 2021 tarihi itibari ile 5 gün yüz yüze eğitime geçeceğini belirtti.

Milletvekili Suat Özcan, açılması planlanan köy okullarında alınan Covid-19 tedbirlerini sordu. Köy okullarının açılması kararı öncesinde risk analizi yapılıp yapılmadığını öğrenmek isteyen Suat Özcan, sırasıyla alınan tedbirleri öğretmenlerin ve öğrencilerin aşılanıp aşılanmayacağını sorduğu soru önergesini 8 Şubat 2021 tarihinde TBMM’ye sundu.

TBMM’den gelen cevabın Milli Eğitim Bakanlığının tutumunu göstereceğini söyleyen Özcan, “Bu sorulara verilecek her bir cevap çok önemli. Gerekli tedbirler aşınmadan okulların açılmasını doğru bulmuyoruz. Eğer tedbirler alınmış ise kamuoyu ile paylaşılması gereklidir” dedi.

Bu haber toplam 242 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.