YENİ YÖNETİMDEN BİR DİZİ ZİYARET

YENİ YÖNETİMDEN BİR DİZİ ZİYARET

Muğla Valisi Orhan Tavlı, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş’i makamında ziyaret eden Süleyman Taşkesen ve beraberindeki heyet, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hakkında bilgi verdi.Dernek hakkında istişarelerde bulunduklarını söyleyen Başkan Süleyman Taşkesen, “Derneğimizin yeni yönetimi ile ilk olarak Sayın Valimizi ziyaret ettik ve daha sonra İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu...

A+A-

Muğla Valisi Orhan Tavlı, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş’i makamında ziyaret eden Süleyman Taşkesen ve beraberindeki heyet, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hakkında bilgi verdi.

Dernek hakkında istişarelerde bulunduklarını söyleyen Başkan Süleyman Taşkesen, “Derneğimizin yeni yönetimi ile ilk olarak Sayın Valimizi ziyaret ettik ve daha sonra İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş’i makamında ziyaret ettik. Dernek hakkında bilgiler verdik ve yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirme yaptık. Şehit aileleri olarak tüm kurumlarla ve STK’lar ile birlikte eşit mesafede çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bu haber toplam 253 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.