YENİDEN REFAH PARTİSİ MUĞLA’DA ÖRGÜTLENMEYE HIZ VERDİ

YENİDEN REFAH PARTİSİ MUĞLA’DA ÖRGÜTLENMEYE HIZ VERDİ

Yeniden Refah Partisi, Muğla’da örgütlenmeye devam ediyor. İl genelindeki çalışmalarına hız veren Muğla İl Başkanı Yılmaz Elçin, örgütlenme çalışmalarına devam ederken bir yandan da Ula’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yeniden Refah Partisi Muğla İl Başkanı Yılmaz Elçin, partinin Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın önderliğinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.Esnaf ziyaretlerinden sonra...

A+A-

Yeniden Refah Partisi, Muğla’da örgütlenmeye devam ediyor. İl genelindeki çalışmalarına hız veren Muğla İl Başkanı Yılmaz Elçin, örgütlenme çalışmalarına devam ederken bir yandan da Ula’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yeniden Refah Partisi Muğla İl Başkanı Yılmaz Elçin, partinin Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın önderliğinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Esnaf ziyaretlerinden sonra vatandaşın en çok zamlardan şikâyet ettiğini söyleyen Başkan Elçin, “Partimizin il genelinde örgütlenme çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Aynı zamanda Ula’da bir dizi esnaf ziyaretleri de yaptık. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Esnaflar en çok zamlardan yakınıyor. Doğalgaz, akaryakıt, elektrik zamlarından dolayı iş yapamadıklarını küçülmeye gideceklerini söylediler. Acilen bu konuda çözümler üretilmeli, esnafın önü açılmadı. Esnaf resmen can çekişiyor. Ülke olarak git gide tüketim toplumu oluyoruz. Üretmeden hiçbir şekilde gelişemeyiz ve ilerleyemeyiz. Yeniden Refah Partisi olarak bu konuda çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 1086 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.