YOZGATLILAR MUĞLA’DA BULUŞUYOR

YOZGATLILAR MUĞLA’DA BULUŞUYOR

Muğla’da yaşayan Yozgatlılar 18 Şubat Pazar günü Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde düzenlenecek olan Arabaşı Etkinliğinde buluşuyor. Muğla Yozgatlılar Derneği tarafından düzenlenecek olan etkinliğe Muğla il genelinden ve Türkiye’nin değişik bölgelerinden çok sayıda Yozgatlının katılması bekleniyor.

A+A-

Muğla Yozgatlılar Derneği tarafından organize edilen Arabaşı Etkinliği 18 Şubat pazar günü Saat 17’de gerçekleştirilecek. Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi Salonunda gerçekleşecek olan etkinlikte konuklara Yozgat’ın meşhur arabaşısı ikram edilirken, kültürel ve sanatsal gösteriler yapılacak.

“Yiğidin Harman Olduğu Yer” sloganıyla gerçekleşecek olan etkinliğe Muğla il genelinden ve Türkiye’nin değişik yöresinden çok sayıda Yozgatlının katılması bekleniyor.

Etkinlik hakkında bilgi veren Muğla Yozgatlılar Derneği Başkanı Murat Çelik,  “Güzel bir etkinlikte hemşerilerimizle buluşacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Etkinliğimizde konuklarımıza arabaşı ikram ederken, hem Yozgat hem de Muğla’nın kültürel zenginliklerini sergileyeceğiz. Etkinlik için destek veren bütün hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum’ dedi.

 

Bu haber toplam 434 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.