19. GENÇLİK, KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ DOLU DOLU GEÇECEK

19. GENÇLİK, KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ DOLU DOLU GEÇECEK

Geleneksel 19. Gençlik, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Yatağan Belediyesi şarkıcı Göksel Doğançay, Bilal Sonses, Ali Kınık ve İlyas Yalçıntaş’ı ağırlayacak.

A+A-

Yatağan belediyesi geleneksel 19.Gençlik, Kültür ve Sanat Festivali bu yıl 21-25 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Festivalde, şarkıcı Göksel Doğançay, Bilal Sonses, Ali Kınık ve İlyas Yalçıntaş sahne alacak.

21 Haziran Çarşamba günü belediye hizmet binası önünden başlayacak kortej, Yatağan Belediyesi Turan Özdemir Amfi Tiyatrosu’nda halk oyunları topluluğunun gösterimi ile devam edecek.

22 Haziran Perşembe günü Göksel Doğançay, 23 Haziran Cuma günü Bilal Sonses, 24 Haziran Cumartesi Ali Kınık ve 25 Haziran Pazar İlyas Yalçıntaş Yatağan Kaya Köstepen Şehir Stadayumu’nda sevenleriyle buluşacak.

Ücretsiz konserlere tüm hemşehrilerini davet ettiğini dile getiren Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz,  “Yatağan İlçemizde deve güreşi festivali ve Gençlik Kültür ve Sanat Festivali marka haline geldi.  Belediye olarak Belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere çok önemsiyoruz.  İlçemiz Sahili olmasa da tarihi dokusu ve doğal güzelliği ile ön plandadır.  Gençlik Kültür ve Sanat Festivalimiz bu yıl 21-25 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Festivalin birinci günü belediye önünden düzenlenecek kortej yürüyüşüyle başlayacak program, festival ateşinin yakılmasıyla start alacak. Hedefimiz festival boyunca halkımıza neşeli eğlenceli günler sunmaktır.  Belediye hizmetlerimiz hem de sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 518 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.