MEZUNİYET TÖRENİNDE ÇİFTE KUTLAMA

MEZUNİYET TÖRENİNDE ÇİFTE KUTLAMA

Yönelt Koleji 10. yıl coşkusu ile 2023 LGS’deki başarılı sonuç alma sevincini birleştirerek; görkemli bir mezuniyet töreni gerçekleştirdi.

A+A-

2013 tarihinde Muğla’da “Daha İyi Bir Eğitim Mümkün” ve Başarmak Doğru Yerde Başlamaktır.” sloganlarıyla eğitim-öğretime başlayan Yönelt Koleji 10. yıl coşkusuyla 2023 LGS’deki iyi sonuç alma sevincini birleştirerek; görkemli bir 8. Sınıflar mezuniyet töreni yaptı.

Geceye Yönelt Okullarının Kurucuları, öğrenci velileri, 8. Sınıf öğrencileri, seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Geceye ilişkin açıklama yapan Yönelt Koleji Kurucu Temsilcisi ve Muğla Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Ferudun Öztürk, “Yönelt Koleji’ni açarken hedefimiz sadece Muğla’nın değil, bölgenin hatta Türkiye’nin iyi okullarından biri olmaktı. Başta büyük bir iddia gibi görünen bu hedef inançlı kadrolarla ve çok çalışarak anlamlı ve gerçekçi bir hale geldi. Bu yıl da Yönelt Koleji Ortaokulu, değerli ortağım ve ortaokul Müdürümüz Sayın Orhan Boyacı ve çok değerli öğretmenlerimizin özverili çalışmasıyla LGS’de çok önemli sonuçlar alacak. Kesin olmayan sonuçlara göre bir öğrencimiz tüm soruları yanıtlamış, 1 yanlışı olan 1 öğrencimiz, 2’şer yanlışı olan 2 öğrencimiz, 3 yanlışı olan 4 öğrencimiz var. 82 ve üzeri doğrusu olan tam 20 öğrencimiz var. Diğer öğrencilerimizin de doğru sayıları çok iyi. Bu yıl 50 öğrencimizin LGS’ye girdiğini düşünürsek çok önemli bir başarı. Yönelt Okulları olarak LGS’de gösterdiğimiz başarıyı üniversite sınavında da göstereceğimize inanıyorum. Şimdiden üniversite sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2023-06-12-at-09-25-58-1.jpeg

“Her yıl kendimizi daha çok geliştiriyoruz” diyen Öztürk, “33 yıldır olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da Yönelt Okulları olarak ülkemizin eğitimine katkı vermeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın iyi bir eğitim-öğretim alması, ülkemizin kalkınmasında söz sahibi olmaları için çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 339 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.