610 PERSONEL İÇİN MAAŞ PROMOSYON İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

610 PERSONEL İÇİN MAAŞ PROMOSYON İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, Muğla Orman İşletme Müdürlüğü, Yılanlı Orman işletme Müdürlüğü ve Fidanlık Müdürlüğü olarak 610 personel için gerçekleştirilen maaş promosyon ihalesi rekor bir rakamla tamamlandı.

A+A-

610 personel için gerçekleştirilen maaş promosyon ihalesi birçok bankanın katılımıyla gerçekleştirildi.  İhaleyi 16 bin 160,00 TL ile en yüksek teklifi veren Muğla Akbank Şubesi aldı.  Kişi başı hak kazanılan 16 bin 160,00 TL tutar 45 aylık olarak yapılan anlaşma gereği tek seferde peşin ödenecek.

Yetkili sendika olarak ihaleye katılım sağlayan Toç Bir-Sen Şube Başkanı Adem Köseoğlu alınan sonuçtan memnun olduklarını, çalışanlar adına kazanılan bu hakkın ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu dönemde herkese iyi geleceğini ifade etti.

Toç Bir-Sen Şube Başkanı Adem Köseoğlu, “Toç Bir-Sen olarak yapılan saha çalışması meyvesini verdi. Orman çalışanları olarak rekor promosyon ödemesi kazandık. Bu memnuniyet verici sonuçtan dolayı katılım sağlayan en başta ihaleyi alan Muğla Akbank Şubesi olmak üzere tüm bankalara teşekkür ederim”dedi.

Bu haber toplam 450 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.