8 ilçeye 19 yeni okul projesi

8 ilçeye 19 yeni okul projesi

Milletvekilleri Demir ve Gökcan yaptıkları ortak açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı’nca toplam 427 derslik olarak planlanan okulların onay, proje ve ihale süreci devam ettiğini kaydetti.“En kısa süre içinde inşaatlarına başlanması için yoğun temas trafiği yürütüyoruz” diyen AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, “Bu kapsamda Bodrum’da 6, Fethiye’de 3, Milas, Seydikemer, Menteşe ve Marmaris’te 2’şer, Dalaman...

A+A-

Milletvekilleri Demir ve Gökcan yaptıkları ortak açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı’nca toplam 427 derslik olarak planlanan okulların onay, proje ve ihale süreci devam ettiğini kaydetti.

“En kısa süre içinde inşaatlarına başlanması için yoğun temas trafiği yürütüyoruz” diyen AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, “Bu kapsamda Bodrum’da 6, Fethiye’de 3, Milas, Seydikemer, Menteşe ve Marmaris’te 2’şer, Dalaman ve Datça’da 1’er olmak üzere toplam 19 yeni okulumuzu sevgili öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. 120 Milyon TL ödenek aldık. 2021 yılı için Muğla’mıza 47 Milyon TL İl Yatırım ödeneği kazandırdık. 2021 yılı Devlet Yatırım Programı için de 73 Milyon TL ödenek aldık. Son 1 yılda Muğla’mıza 10 yeni Okul kazandırdık. 2020 ve 2021 yıllarında Milas’ta 3, Ortaca’da 2, Ula, Dalaman, Köyceğiz, Fethiye ve Seydikemer’de 1’er olmak üzere 132 derslikli ve 100 öğrenci kapasiteli pansiyon olmak üzere toplam 10 okulu Muğla’mıza kazandırdık. Köyceğiz’de 2, Marmaris, Menteşe ve Yatağan’da 1’er olmak üzere 52 derslikli 5 okulumuzun inşaatı da devam ediyor. Bugün, gençlerimizin merak edilen konularla ilgili her türlü bilgiye, kaynağa ve uzmanlara ulaşma imkânı vardır. Unutmayalım ki, çalışan, düşünen, araştıran bir kafa yapısı ile hiçbir şey imkânsız değildir. Özgürlükçü, üretken, özgüvenli bireyler yetiştiren, rekabetçi ve çağın gereklerine uygun bir eğitim sistemi ile bilgi toplumuna ulaşmamız mümkündür. Biz de bu bilinçle Muğla AK Parti Milletvekilleri olarak öğrencilerimize en modern fiziki şartların sunulması için çalışıyoruz. Bunda da başarılı oluyoruz. Muğla’mıza kazandırdığı yatırımlar için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’a teşekkür ediyoruz. Okullarımız şimdiden Muğla’mıza ve sevgili gençlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Bu haber toplam 286 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.