BAŞKAN AKMEŞE: “İYİ PARTİ, SESSİZ ÇIĞLIKLARIN SESİ”

BAŞKAN AKMEŞE: “İYİ PARTİ, SESSİZ ÇIĞLIKLARIN SESİ”

İYİ Parti Siyaset Akademisi’nin Muğla’da düzenlediği "Liderimizin İzinde Az Kaldı" eğitimi sonrasında basın açıklaması yapan İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, partisini "Sessiz çığlıkların sesi" diye tanımlayarak "Türk siyasetinde Genel Başkanımız Meral Akşener'in liderliğinde yeni bir çağa adım atıyoruz, bu çağ aydınlanma çağı, bilim ve teknolojinin ışığında uygarlık çağı, huzur çağıdır" dedi.

A+A-

İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanlığı’nın düzenlediği "Liderimizin İzinde Az Kaldı" eğitimi Muğla, Denizli, Aydın İl ve İlçe Başkanlıkları ile birlikte Muğla İli Menteşe ilçesi Türkan Saylan Kültür Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Siyaset Akademisi Başkanı Dr. Yüksel Korkmaz, Genel Başkan Danışmanları Orkun Özeller ve Dr. Hasan Sami Özvarinli konuşmacı olarak katıldı.

“Türk siyasetindeki çözümsüzlüğün doğal bir refleksi olarak İYİ Parti, ülkenin dört bir köşesinden yükselen sessiz çığlıkların sesi olarak doğmuştur.” diyen İYİ Parti Muğla İl Başkanı Cumhur Davut Akmeşe, "Aydın, Denizli ve Muğla’nın ev sahipliğini yaptığı ‘Liderimizin İzinde Az Kaldı’ eğitimini gerçekleştirdik. Partiler devlete ve millete hizmet etmek için birer araçtır. İYİ Parti'nin kuruluş felsefelerinden biri de Devlet-Ebed Müddet ülküsüdür, devletin bekası, ölümsüzlüğü ve kalıcılığıdır esas olan.  Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde Türk siyasetinde merkezde bir partiye ihtiyaç duyulması nedeniyle var olmuştur.  Siyaset Akademisi Başkanımız Dr. Yüksel Korkmaz, Genel Başkan Danışmanı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Genel Başkan Danışmanı Orkun Özeller’i Muğla’da konuk ettik. Yaklaşık dört saat süren eğitimin içeriği çok etkileyiciydi. İYİ Parti'nin vizyonu, algı yönetimi, Liderimizin özellikleri, etkin saha çalışması, aidiyet duygusu, kendimizi halka anlatma, iktisadi konularda seçmenin bilinçlendirilmesi, İYİ Parti'nin etkin saha çalışmalarından sonra, bölgelere özel hazırlanmış projeler ve uygulama yöntemleri hakkında bilimsel veriler ve sonuçları anlatıldı. Devleti yönetmeye talip bir partinin olmazsa olmazları, parti kimliğini temsil etmenin sorumluluğuna sahip bir yöneticinin kendisini nasıl yetiştireceği ve partinin kurumsal kimliğinin önemi gibi konularda akademisyenlerimiz tarafından aydınlatıldık. Türk siyasetinde Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde yeni bir çağa adım atıyoruz,bu çağ aydınlanma çağı, bu çağ bilim ve teknolojinin ışığında uygarlık çağı, huzur çağıdır.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 549 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.