BAŞKAN ÇAY AKBELEN ORMANI’NDA TOPLATIYA KATILDI

BAŞKAN ÇAY AKBELEN ORMANI’NDA TOPLATIYA KATILDI

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Muğla İl Başkanı Emrah Çay, İkizköy mahallesindeki Akbelen Ormanı’nda planlanan ve termik santrallere kaynak sağlayacak kömür rezerv bölgesinin neden olacağı çevresel etki ve sorunları dikkat çekmek adına yapılan toplantıya katıldı.

A+A-

DEVA Partisi Muğla il başkanı ve heyeti Muğla’nın Milas ilçesine bağlı İkizköy mahallesindeki Akbelen Ormanı’nda planlanan ve termik santrallere kaynak sağlayacak kömür rezerv bölgesinin neden olacağı çevresel etki ve sorunları dikkat çekmek için yapılan toplantıya katıldı.

Toplantıya ilişkin basın açıklaması yayımlayan Doğa Hakları Ve Çevre Politikaları Başkanı Sedat Çetin ve Yerel Yönetimler Ve Şehircilik Politikaları Başkanı Serkan Özçelik, “Toplantıya, il başkanımız Emrah Çay, Teşkilat İşleri Başkanı Güllü Kocasarı Özen, Gençlik Politikaları Başkanı Nazım Çelik, Milas İlçe Başkanı Süleyman Demirtaş, Milas İlçe Teşkilat İşleri Başkanı Muhammed Çiçek, Milas İlçe Kadın Politikaları Başkanı Neşe Çoban ile birlikte katılım sağladık.Birçok çevre dostunun yer aldığı buluşmada, en başta İkizköy Çevre Komitesi Başkanı Deniz Gümüşelile verimli bilgi alışverişinde bulunduk. Bu esnada DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğluda görüntülü görüşme ile partimizin bu konudaki bakış açısı ile ilgili değerli görüşlerini bizimle paylaştı. Dolayısıyla, katılım gösteren değerli çevrecilere ve halkımıza partimizin bu konudaki eylem planını aktardık ve broşürlerimiz üzerinden kendilerine bilgilendirme imkânı bulduk. Ayrıca, katılımcılarla, eylem planı üzerinden, olumlu ve olumsuz görüşleri birlikte değerlendirdik.” ifadelerine yer verdi.

Açıklamada, “DEVA Partisi olarak; Akbelen Ormanını tehdit eden bu projenin daimi takipçisi olacağız. Halkın ve çevre dostlarının her zaman yanlarında bulunacağız.” denildi.

Bu haber toplam 469 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.