Başkan Tezcan: “Muğla’mıza geçmiş olsun”

Başkan Tezcan: “Muğla’mıza geçmiş olsun”

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan yaptığı açıklamada Muğla’daki orman yangınlarında mücadele veren ekiplere ve gönüllü vatandaşlara teşekkür etti.Başkan Tezcan mesajında şu ifadelere yer verdi:“Muğla’mız son 15 gün içerisinde belki de tarihinin en büyük orman yangınlarından birini yaşadı. Yangınlarda birçok vatandaşımız evlerinden barklarından oldu. Marmaris’teki yangında Köyceğizli hemşerimiz Görkem Hasdemir'i kaybetmenin...

A+A-

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan yaptığı açıklamada Muğla’daki orman yangınlarında mücadele veren ekiplere ve gönüllü vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Tezcan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Muğla’mız son 15 gün içerisinde belki de tarihinin en büyük orman yangınlarından birini yaşadı. Yangınlarda birçok vatandaşımız evlerinden barklarından oldu. Marmaris’teki yangında Köyceğizli hemşerimiz Görkem Hasdemir'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken yine Marmaris’te alevlerle mücadele eden ekiplere yardım eden Şahin Akdemir’in acı haberi geldi. Ormanlarımızla birlikte doğal hayat etkilendi, binlerce canı kaybettik. Köyceğiz yangınının kontrol altına alınmasıyla halkımızla birlikte rahat bir nefes aldık. Tüm Muğla’mıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.  Yurdun dört bir yanından gelerek yangınların söndürülmesi için gece gündüz mücadele veren ekiplerimize, yine büyük bir dayanışma örneği gösteren gönüllü vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Bu haber toplam 284 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.