Çalınan zeytinler yağa çevrilmiş halde bulundu

Çalınan zeytinler yağa çevrilmiş halde bulundu

Sinem KarakayaMuğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Turgut Mahallesi’nde ikamet eden Hüsamettin Bahçeli ve Durmuş Özen, Jandarma Karakol Komutanlığı’na giderek ikametlerinin hemen arkasında bulunan yaklaşık 650 kg. 13 Çuval zeytinin yerinde olmadığını beyan ederek şikâyetçi oldu.Olayın aydınlatılması için Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timi ve Turgut Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından çevrede bulunan on farklı kamera...

A+A-

Sinem Karakaya

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Turgut Mahallesi’nde ikamet eden Hüsamettin Bahçeli ve Durmuş Özen, Jandarma Karakol Komutanlığı’na giderek ikametlerinin hemen arkasında bulunan yaklaşık 650 kg. 13 Çuval zeytinin yerinde olmadığını beyan ederek şikâyetçi oldu.

Olayın aydınlatılması için Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timi ve Turgut Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından çevrede bulunan on farklı kamera görüntüleri incelenerek, bölgede 42….89 plakalı bir aracın dolaştığı tespit edildi.

Araştırmalar sonucu aracı kullanan şahsın İ.E. isimli şahıs olduğu, çaldığı zeytinleri Hisarardı Mahallesi’nde faaliyet gösteren Hisarardı Zeytin Sıkma Tesisinde sıktırdığı bilgisine ulaşıldı. Daha sonra ekipler tarafından 42 … 89 plakalı araç Yatağan Merkezinde park halinde bulundu.

Araçta yapılan aramada, 650 kg. zeytinin yağa çevrilmiş halde 125 kg. yağ olarak ele geçirildi.

Olay şüphelisi İ.E. isimli şahıs gözaltına alınarak,  olayla ilgili adli işlemlere başlandı.

Bu haber toplam 295 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.