EĞİTİM ARAŞTIRMADA HAKSIZ KAZANÇ İDDİASI

EĞİTİM ARAŞTIRMADA HAKSIZ KAZANÇ İDDİASI

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli mutfak personeli Ü.E. ‘ye yönelik gazetemize yapılan ihbarda, Ü.E. ‘nin haksız kazanç elde ettiği ve bu duruma Hastane Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan’ın ise göz yumduğu iddia edildi.Ü.E.’nin yaklaşık 2 yıldır mesaisine düzenli gelmemesine rağmen her ay ortalama 40 saat fazla mesai yapmış olarak gösterildiği ve fazla mesai ücretinin de kendisine yatırıldığı iddialar arasında.Sürekli işçi...

A+A-

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli mutfak personeli Ü.E. ‘ye yönelik gazetemize yapılan ihbarda, Ü.E. ‘nin haksız kazanç elde ettiği ve bu duruma Hastane Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan’ın ise göz yumduğu iddia edildi.

Ü.E.’nin yaklaşık 2 yıldır mesaisine düzenli gelmemesine rağmen her ay ortalama 40 saat fazla mesai yapmış olarak gösterildiği ve fazla mesai ücretinin de kendisine yatırıldığı iddialar arasında.

Sürekli işçi kadrosunda görevli mutfak personeli Ü.E. ‘ye yönelik iddialar arasında şu ifadeler yer aldı: “Hiçbir vasfı olmadığı halde başhekimlik sekreterliği görevini yürütmekte ama bu görevi de resmî kurumlarda özel kalem müdürü ve hastane içerisinde başhekim yardımcısı olarak tanıtıp her fırsatta başhekimlik makamını suistimal etmektedir. Mutfak personelleri daha ağır ve fazla çalışmasına rağmen Ü.E. kadar kazançları yoktur. Bu duruma hastane Başhekimi Turhan Togan göz yumarak, büyük bir haksızlığa imza atmaktadır.”

-NEVAL ARSLAN

Bu haber toplam 869 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.