POLİS HAFTASINDA ANLAMLI ETKİNLİK

POLİS HAFTASINDA ANLAMLI ETKİNLİK

Her yıl 10 Nisan’da kutlanan Polis Haftası programları Muğla’da bir dizi etkinliklerle başladı.Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nun da katılımıyla Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda “öğrencilerle polis buluşması” programı yapıldı.Polis ekipleri, öğrencilere tişört, şapka, bayrak ve balon dağıtımı yaptı.Öte yandan Çocuk Polisi “Kanka” müzik...

A+A-

Her yıl 10 Nisan’da kutlanan Polis Haftası programları Muğla’da bir dizi etkinliklerle başladı.

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nun da katılımıyla Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda “öğrencilerle polis buluşması” programı yapıldı.

Polis ekipleri, öğrencilere tişört, şapka, bayrak ve balon dağıtımı yaptı.

Öte yandan Çocuk Polisi “Kanka” müzik eşliğinde öğrencilerle birlikte doyasıya eğlendi.

Okuldaki etkililiğin ardından öğrenciler polis araçlarına binerek, mini şehir turu yaptı.

Bu özel günü özel öğrencilerle birlikte geçirmek istediklerini ifade eden Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, “10 Nisan Polis Haftamızla ilgili önceliğimiz geleceğimizin teminatı çocuklarımız, engelli kardeşlerimizle bugünü paylaşmak istedik. Çocuklarımıza trafikle ilgili bilgiler verdik. Tişört, şapka, bayrak, balon ve düdük dağıtımı yaptık. Öğrencilerle polis buluşması çerçevesinde güzel vakit geçirdik, mini şehir turu yaptık. Öğrencilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 303 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.