Gelecek Partisi’nden Gazeteciler Günü ziyareti

Gelecek Partisi’nden Gazeteciler Günü ziyareti

Sinem Karakaya10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, Bodrum İlçe Başkanı Albuz Altıok, İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Emrah Durmuş ve İl Yönetim Kurulu üyeleri ile Fethiye İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Muğla Matbaacılık Gazetecilik Şirketi bünyesindeki Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi, Muğla Postası ve Muğla TV’yi ziyaret...

A+A-

Sinem Karakaya

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız, Bodrum İlçe Başkanı Albuz Altıok, İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Emrah Durmuş ve İl Yönetim Kurulu üyeleri ile Fethiye İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Muğla Matbaacılık Gazetecilik Şirketi bünyesindeki Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi, Muğla Postası ve Muğla TV’yi ziyaret etti.

Gazete çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, “Muğla’daki basında büyük bir eksikliği tamamladığınızı düşünüyorum. Özgür ve tarafsız çalışan gazeteciler bir toplum için bulunmaz velinimettir. Bizlere tarafsız haberler ulaştırdığınız için teşekkür ederiz. Pandemi döneminde görünmez kahramanlardan biri de siz oldunuz. Toplumu bilgilendirme görevi yürüten tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar çalışmaların da başarılar dilerim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, yerel basının önemine bir kez daha değinerek, İl Başkanı Kayaman ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür etti.

Bu haber toplam 235 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.