GENEL BAŞKAN YARDIMCISI RIZVANOĞLU: “Yerel yönetimlerde ve siyasette rol model kadınlarımıza büyük görev düşüyor”

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI RIZVANOĞLU: “Yerel yönetimlerde ve siyasette rol model kadınlarımıza büyük görev düşüyor”

Deva Partisi (Demokrasi ve Atılım Partisi) Genel Başkan Yardımcısı, Çevre ve Doğa Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek ve çevre temizliği farkındalık için Fethiye'de etkinliğe katıldı. Rızvanoğlu'na Muğla İl Başkanı Emrah Çay, Fethiye İlçe Başkanı Saniye Parça Kulaç Dalaman İlçe Başkanı Bilal Baykan, il yönetim kurulu ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

A+A-

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Çevre ve Doğa Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu, Fethiye’de partililerle buluşarak, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlere Fethiye Ticaret Odası başkanı Osman Çıralı ile başlayan Rızvanoğlu Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı’ya çalışmalarından ve Fethiye ticaret dünyasına kazandırdığı projeler konusunda Fethiye’nin çok şanlı olduğunu belirterek çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Genel Başkan Yardımcısı Rızvanoğlu, Fethiye'nin tek kadın muhtarı Süzen Taşar'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Rızvanoğlu kadın muhtar olan Taşar’a teşekkür etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yerel yönetimlerde ve siyasette rol model kadınlara büyük görev düştüğünü belirten ve Fethiye’nin tek kadın muhtarı ile DEVA partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniya Parça Kulaç’ı da örnek göstererek, “Kadınların siyasette olması gereken bir dönemden geçiyoruz. İstanbul sözleşmesinin iptali, her gün yaşanan cinayet ve şiddet olayları ve ev ekonomisinin buhrana girdiği bu dönemde Kadınların siyasette olmasını çok önemsiyoruz ve parti tüzüğümüzde yüzde 35 cinsiyet kotamızı yazdık. Kadınlarımızı DEVA Partisi altında siyaset yapmaya davet ediyoruz” dedi.

e-rizvanogglu9.jpg

Öte yandan Genel Başkan Yardımcısı Rızvanoğlu, Dünya Temizlik Günü dolayısıyla Fethiye Belediyesi iş birliğiyle DEVA Partisi Mavi Yelekliler ile farkındalık için temizlik etkinliğinde bulundu.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu önderliğinde ve Fethiye temizlik işleri ile birlikte Fethiye Yarım Adası’nda farkındalık temizliği yapıldı.

Rızvanoğlu konuşmasında, “Dünya Çevre günü dolayısıyla etkinliğine katıldık. Ama önemli olan temizlemekten çok kirletmemek önemli bu dünyaya ve geleceğimize karşı bir sorumluluğumuz var. Çevre duyarlılığını geliştirmek ve farkındalık için sürekli çalışmalar yapmak gerekiyor. Ağaç yaş iken eğilir. Bu yüzden ana sınıfından itibaren çevre duyarlılığı eğitimi yoğun olarak verilmeli” ifadelerine yer verdi.

e-rizvanoglu17.jpg

Rızvanoğlu, etkinlik ardından teşkilatla bir araya gelerek siyaset gündemini değerlendirdi.

Bu haber toplam 352 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.