GÖÇER SAHAYA İNDİ

GÖÇER SAHAYA İNDİ

23. ve 24. dönem AK Parti Muğla Milletvekili Adayı olan iş ve medya dünyasının sevilen ismi Elvan Göçer 28. Dönem AK Parti Milletvekili aday adaylığı sürecinde saha çalışmalarına hızla başladı. Seçim arenasında sahaya inen Göçer yaptığı bir dizi ziyarette ilgi ile karşılandı. Göçer ziyaretlerinde, milletin hizmetkârı olmak için milletvekili olmak istediğini kaydetti.

A+A-

Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer,  17 Mart Cuma günü Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 28.Dönem AK Parti Muğla milletvekili aday adaylığı için, AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nda resmi başvurusunu yaptı.

Başvurusunun akabinde saha çalışmalarına hızla başlayan Göçer,milletin hizmetkârı olmak için milletvekili olmak istediğine dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği gibi, Türkiye için Muğla için ‘Hemen şimdi’ dedik” dedi.

whatsapp-gorsel-2023-03-20-saat-18-04-47.jpg

“18 MART’TA ZİYARETLERİME BAŞLADIM”

Ziyaretlerine 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümünde başladığını kaydeden Elvan Göçer, “Seçim çalışmalarına vakit kısıtlı olduğu için aday adaylığı döneminde başladım. İlk olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılında 18 Mart Şehitler Günü’nde il protokolü ile birlikte düzenlenen anma törenlerine katılım sağladım. Ardından Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni hizmet binasına giderek, açılış programına katılarak, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Kıbrıs Gazisi Süleyman Taşkesen’i makamında ziyaret ettim. Muğla Valiliği’mizin koordinasyonunda gerçekleşen  ‘Vatan Sevgisi’ projesini gururla takip ettim. Bu kutlu günde bizlere bu duyguyu en içten hissederek, yaşatan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

GÖÇER’DEN KAN BAĞIŞINA DAVET

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Elvan Göçer’in ikinci durağı ise, hafta sonu mesaisinde Türk Kızılay’ı Kan Merkezi’nde görevli sağlık çalışanları oldu.

Merkezde açıklamalarda bulunan Göçer, Muğlalıları düzenli kan bağışına davet ederek, “1 ünite kan 3 canı hayata döndürüyor” dedi.

Elvan Göçer, “Türkiye depremlerin yaralarını tamamen kaldırmadan, kayıplarını tümüyle telafi etmeden geleceğine güvenle bakamaz. Bu kapsamda hepimize düşen görevler var. Türk Kızılay’ı çalışanları süreci en yakından takip edenler arasında olduğu için onlardan bilgi almak ve üstümüze düşen ne varsa burada olduğumuzu duyurmak adına çat kapı ziyaret ettik. Öğrendik ki kan bağışının sürekliliği dün olduğundan daha önemli ve daha elzem” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat’ı makamında ziyaret eden Göçer, oda başkanlarını da makamlarında ziyaret etti.

whatsapp-gorsel-2023-03-20-saat-17-11-55.jpg

GÖÇER’DEN ODA BAŞKANLARINA ZİYARET

Muğla Sanayi ve Ticaret Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş’u makamında ziyaret eden Elvan Göçer, akabinde Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Gümüş ve Menteşe Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baştuğ’a da misafir oldu.

whatsapp-gorsel-2023-03-20-saat-17-14-19.jpg

Göçer’in ziyaretlerinde ana gündem, Türkiye Yüzyılı'nın inşası, deprem bölgesindeki vatandaşlar için şimdiye kadar yapılanlar ve yapılması planlanan projeler yer aldı.

whatsapp-gorsel-2023-03-20-saat-17-15-39.jpg

Yapılan istişareler sonucunda Göçer, tüm buluşmaların şeffaflıkla kamuoyu ile önümüzdeki günlerde de paylaşılacağını kaydetti.

Bu haber toplam 344 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.