HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN SEYDİKEMER’E EĞİTİM DESTEĞİ

HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN SEYDİKEMER’E EĞİTİM DESTEĞİ

Muğla’nın Seydikemer ilçesine, Hayırsever İş İnsanı Hasan Özyer tarafından kazandırılacak olan 20 derslikli Fen Lisesi ile 200 öğrenci kapasiteli pansiyon için protokol imzalandı.

A+A-

 Valilik 75. Yıl Toplantı Salonu’nda düzenlenen protokol imza törenine Muğla Valisi Orhan Tavlı, AK Parti 28. Dönem Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz, 21 – 22 – 25 ve 26. Dönem Milletvekili Hayırsever Hasan Özyer, 27. Dönem Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ile ilgili personel katıldı.

 İmzalanan protokolle Hayırsever Hasan Özyer tarafından 20 derslikli Fen Lisesi binası, 100 kız öğrenci ve 100 erkek öğrenci kapasiteli pansiyon binası, saha tanzimi ile çevre düzenlemesi yapılacak.

 Vali Orhan Tavlı, eğitime gösterdiği değerli katkılardan dolayı Hayırsever Hasan Özyer’e teşekkür ederek eğitimde kalitenin daha da ileri noktalara taşınmasında hayırseverlerin desteğinin büyük önem taşıdığına değindi.

Bu haber toplam 244 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.