MHP’Lİ BALIN MHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

MHP’Lİ BALIN MHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

MHP Menteşe İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Balın, 28. Dönem milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ederek, resmi başvurusunu yaptı. Balın, “Türk dünyasının bilge lideri Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiyi makamında ziyaret ederek, 28. dönem milletvekili aday adaylığı başvurumu yaptım” dedi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menteşe İlçe Başkan Yardımcısı Müteahhit Hakan Balın, 28. Dönem milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Daha önce Denizli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ve MHP Muğla İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Balın, son olarak Menteşe İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek, MHP Genel Başkan Yardımcısı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti ve milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Hakan Balın, “Türk dünyasının bilge lideri Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiyi makamında ziyaret ederek, 28. dönem milletvekili aday adaylığı başvurumu yaptım. Hemşehrilerimizin selamını ilettim. Emir, talimat ve hayır dualarını aldım. Tüm hemşehrilerimize, dava arkadaşlarımıza selam ve muhabbetlerini iletti.  Cenabı Allah başımızdan eksik etmesin, uzun ömürler nasip etsin ve varlığı daim olsun İnşallah. Aday adaylığım Muğla’ya hayırlı olsun” dedi.

Bu haber toplam 351 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.