MUĞLA’DA 165 BİN ÖĞRENCİ İÇİN ARA TATİL BAŞLADI

MUĞLA’DA 165 BİN ÖĞRENCİ İÇİN ARA TATİL BAŞLADI

Muğla’da 14 bin öğretmen ve 165 bin öğrenci için ilk ara tatil başladı. 11 Kasım Cuma günü son ders zilinin çalması ile başlayacak olan ara tatile çıkacak öğrenciler, 21 Kasım Pazartesi günü tekrar ders başı yapacaklar.

A+A-

12 Eylül'de başlayan eğitim dönemi yaklaşık 2 ayın ardından ara tatiline girdi. Ders zili hafta sonunun ardından 21 Kasım Pazartesi günü yeniden çalacak.

Muğla’da 14 bin öğretmen ve 165 bin öğrenci için ilk ara tatil başladı.

2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk ara tatili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, “2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk çeyrek dönemini başarılı bir şekilde sonlandırmış bulunmaktayız. Okullarımız 21 Kasım Pazartesi gününe kadar bir hafta süre ile kapalı olacak. Eğitimde verimliliği artırmak, öğretmen ve öğrencilerimizin dinlenmesine fırsat sağlamak adına verilen bu ara tatil, inanıyorum ki kişisel ve mesleki yönden gelişmeye deimkan sunacak. Kıymetli Öğretmenlerimiz,12 Eylül'de başlamış olduğumuz eğitim öğretim sürecinde ilimizin başarı seviyesinin artırılmasında göstermiş olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyor; ara tatilinizin ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu geçmesini temenni ediyorum. Sevgili Öğrencilerimiz,İki ay boyunca yoğun geçen bir temponun ardından soluk alıp dinleneceğiniz bir haftalık ara tatili hak ettiniz. Bu bir haftalık ara tatili verimli bir şekilde değerlendirmenizi, bol bol kitap okuyup mümkün olduğunca ekran karşısında geçireceğiniz süreyi sınırlandırarakkültür, sanat, bilim, spor etkinlikleriyle dolu kaliteli bir zaman geçirmenizi diliyorum. 21 Kasım'da okullarımızda sağlıkla buluşmak umuduyla, hepinize iyi tatiller” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 305 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.