MUĞLA’DA EĞİTİM YATIRIMLARI SÜRÜYOR

MUĞLA’DA EĞİTİM YATIRIMLARI SÜRÜYOR

Seydikemer’de 12 derslikli Ortaköy Ortaokulunun yapım çalışmalarında son aşamaya gelinirken 16 derslikli Seydikemer Anadolu Lisesinin ise inşaat çalışmaları başladı.

A+A-

Seydikemer’e Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sağlanan ödenekle,Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB)tarafından 2 yeni okul kazandırılıyor.

İl Yatırım Programı kapsamında, 21 Mart 2022 tarihinde inşaat çalışmaları başlayan ve yapım çalışmalarında son aşamaya gelinen Seydikemer’in Ortaköy Mahallesindeki 12 derslikli Ortaköy Ortaokulunun önümüzdeki günlerde hizmete açılması bekleniyor.

Devlet Yatırım Programı kapsamında, ilçeye kazandırılacak olan 16 derslikli Seydikemer Anadolu Lisesininise 23 Şubat 2023 tarihinde inşaat süreci başladı. Anadolu lisesinin 2024yılının ilk çeyreğinde,teslim edilmesi ve hizmete açılması planlanıyor.

Konuya ilişkin İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, “Yavrularımızın en iyi şartlarda eğitim görmeleri için tüm imkânlarımızı seferber ediyor;modern,donanımlı ve yeni okulları ilimize kazandırmaya, Muğla’da eğitimin çıtasını her geçen yıl artırmaya tüm gayretimizle çalışıyoruz.Muğla’mıza yeni eğitim yatırımları kazandırılmasında başta Bakanlığımız ve Valiliğimiz olmak üzere emeği geçen, katkı sunan herkese, Muğla eğitim ailesi adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bu haber toplam 258 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.