İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 67. YILINI KUTLADI

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi’nin 67. kuruluş yıldönümü dolayısıyla kokteyl düzenlendi. Programda meslekte 50, 40 ve 25’inci yılına ulaşan mühendislere plaket ve onur belgesi verildi.İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi’nin 67. kuruluş yıldönümü dolayısıyla şube binasında kokteyl düzenlendi.Etkinliğe Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Ünver, İnşaat Mühendisleri Odası Muğla...

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi’nin 67. kuruluş yıldönümü dolayısıyla kokteyl düzenlendi. Programda meslekte 50, 40 ve 25’inci yılına ulaşan mühendislere plaket ve onur belgesi verildi.

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi’nin 67. kuruluş yıldönümü dolayısıyla şube binasında kokteyl düzenlendi.

Etkinliğe Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Ünver, İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şube Başkanı Azmi Cihangir Aygın, Oda Temsilcileri ve mühendisler katıldı.

Böyle bir mesleğe sahip olmaktan onur ve gurur duyduğunu söyleyerek, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şube Başkanı Azmi Cihangir Aygın, “Odamızın 67. Yıldönümünü kutluyoruz. Bu anlamda inşaat mühendisleri olarak mesleğimize hizmet veren büyüklerimize plaket ve onur belgesi sunduk. Bugün burada altın ve doların artışını ya da ülkedeki hukuksuzlukları anlatmayacağım” diyerek inşaat mühendisliği tarihi hakkında bilgilendirme yaptı.

Konuşmanın ardından meslekte 50, 40 ve 25’inci yılına ulaşan mühendislere Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Başkan Yardımcısı Levent Ünver tarafından plaket ve onur belgesi verildi.

Başkan Gümüş, plaketleri takdim ederken inşaat mühendislerine hizmetleri için teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Genel Haberleri

ÖREN MAHALLESİ MODERN ALTYAPIYA KAVUŞACAK
BAŞKAN ÖZER’DEN UKOME TOPLANTISI SONRASI AÇIKLAMASI
SANAL ALEMDE AHLAKİ İLKELER
ELEKTRİK HATLARININ YERALTINA ALINMASI İÇİN KAMPANYA BAŞLATILDI
SIFIR ATIK MERKEZİ’NİN KURULUM ÇALIŞMALARI BAŞLADI