Vekil Özcan, “Okulların açılmasını doğru bulmuyoruz”

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un imzasıyla gönderilen yazıda köy ve benzeri seyrek nüfuslu yerleşim yerlerinde ilkokul ve ortaokullarda ki yüz yüze eğitimle ilgili bilgilere yer verdi. İlkokul ve ortaokulun 15 Şubat 2021 tarihi itibari ile 5 gün yüz yüze eğitime geçeceğini belirtti.Milletvekili Suat Özcan, açılması planlanan köy okullarında alınan Covid-19 tedbirlerini sordu. Köy okullarının açılması kararı öncesinde risk analizi yapılıp...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un imzasıyla gönderilen yazıda köy ve benzeri seyrek nüfuslu yerleşim yerlerinde ilkokul ve ortaokullarda ki yüz yüze eğitimle ilgili bilgilere yer verdi. İlkokul ve ortaokulun 15 Şubat 2021 tarihi itibari ile 5 gün yüz yüze eğitime geçeceğini belirtti.

Milletvekili Suat Özcan, açılması planlanan köy okullarında alınan Covid-19 tedbirlerini sordu. Köy okullarının açılması kararı öncesinde risk analizi yapılıp yapılmadığını öğrenmek isteyen Suat Özcan, sırasıyla alınan tedbirleri öğretmenlerin ve öğrencilerin aşılanıp aşılanmayacağını sorduğu soru önergesini 8 Şubat 2021 tarihinde TBMM’ye sundu.

TBMM’den gelen cevabın Milli Eğitim Bakanlığının tutumunu göstereceğini söyleyen Özcan, “Bu sorulara verilecek her bir cevap çok önemli. Gerekli tedbirler aşınmadan okulların açılmasını doğru bulmuyoruz. Eğer tedbirler alınmış ise kamuoyu ile paylaşılması gereklidir” dedi.

Politika Haberleri

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: “MUHALAFET, ONALTILI MASADA KURSA, YİNE NAL TOPLAYACAKTIR”
CHP’Lİ ÖZCAN’DAN AKBELEN İLE İLGİLİ SORU ÖNERGESİ
MİLLETVEKİLİ OTGÖZ, SEYDİKEMERLİ MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
SAADET PARTİSİ: “MİLLETİN HAKKI RANTA AÇILDI”
KAVAK ADAYLIĞINI AÇIKLADI