SIDRA: “Muğla AK Parti İl Başkanlığı’na talibim”

SIDRA: “Muğla AK Parti İl Başkanlığı’na talibim”

AK Parti Muğla il başkanının istifasının ardından, uzun yıllardır parti üyesi olan Kavaklıdereli Mehmet Sıdra, il başkanlığına aday olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

A+A-

Uzun yıllardır AK Parti üyesi olan özel bir firmanın üst düzeye yöneticiliğini yapan Kavaklıdereli Mehmet Sıdra, “Muğla’yı Ankara’ya Ankara’yı Muğla’ya taşımak için, sizlerden alacağım güç ve dua, göstereceğiniz destek ile Muğla AK Parti İl Başkanlığı’na hazırım, talibim” sözleriyle AK Parti Muğla İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Sıdra, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Eksiksiz hep birlikte 13 ilçe, 569 Mahallemizde birebir saha çalışmasıyla, eksilmeyecek heyecan, enerji ve aşkla, ortak akılla, ilçelerin de belirleyiciliğini artırıcı ekip çalışmasıyla, STK’lar basın yayın ve odalar ile istişare kültürünü kesintisiz sürekli kılarak ve kadınlarımız ve gençlerimizle çok daha fazla programlarımızla daha yaşamsal dokunuşlarla sosyo-kültürel alanlarında bizzat eşlik ederek kazanmaya yönelik çalışmalarımızla Muğla’mızda ilk etapta gece gündüz uyumadan yorulmadan aşkla en az üç milletvekili hedefimizle ve sonrasında yerel seçimlerde büyükşehiri alma inancımızla hedefimizle heyecanımızla mevcut ve önceki dönem tüm il ilçe kadın gençlik teşkilat yöneticilerimizle bir kişinin dışarıda bırakılamayacağı kaybedilemeyeceği şuuruyla, Muğla’mızda siyasal kültürün azaltıcı değil arttırıcı pratiğinin takım oyunuyla gerçekleştirilmesini sağlamak adına; başarı odaklı, değişmeden ve yorulmadan hep birlikte asla kimseyi dışlamadan sizlerle birlikte yönetmek için, Muğla’yı Ankara’ya Ankara’yı Muğla’ya taşımak için, sizlerden alacağım güç, dua ve göstereceğiniz destek ile Muğla AK Parti İl Başkanlığı’na hazırım, talibim. Muğla’mızda AK Parti’mizde birlikte yönetim için sabırsızım. Değişimi; birlikte enerjimizle sağlayacağız. İstikametimiz nettir. Desteğiniz çok değerlidir. Tüm AK Parti teşkilat mensuplarımız ve gönül verenlerine şimdiden çok teşekkür ediyorum. Allah yâr ve yardımcımızdır. Türkiye Yüzyılı hedefimizde en büyük sürprizi Muğla’da 1’inci Parti hedefimizle bizler yapalım. Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi önce tekrar Cumhurbaşkanı yapalım. Sonra büyükşehiri alalım. Başaracağız. İnançlıyım, kararlıyım, heyecanlıyım. Geliniz el veriniz. Güç katınız. Destek veriniz. Birlikte yönetelim birlikte başaralım. Teşekkürler. İçten sevgiler ve saygılarımla.”

NEVAL ARSLAN 

Bu haber toplam 315 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.