SÜPER AMATÖR MAĞDURLARI

SÜPER AMATÖR MAĞDURLARI

Şampiyon Ortaköyspor Başkanı Hüseyin Uçar ve yönetim kurulu üyelerinin takım için yoğun mesai harcaması ve özellikle hafta sonları maç hareketliliği yaşamasından şikayet eden eşleri kendi aralarında bir topluluk oluşturdu. Kendilerine Süper Amatör Mağdurları ismini veren kadın topluluğu ilk toplantısını Kulüp Başkanı Hüseyin Uçar’ın sahibi olduğu Süpüroğlu Restoran’da gerçekleştirdi.Geçtiğimiz sezon takımın şampiyon olması...

A+A-

Şampiyon Ortaköyspor Başkanı Hüseyin Uçar ve yönetim kurulu üyelerinin takım için yoğun mesai harcaması ve özellikle hafta sonları maç hareketliliği yaşamasından şikayet eden eşleri kendi aralarında bir topluluk oluşturdu. 

Kendilerine Süper Amatör Mağdurları ismini veren kadın topluluğu ilk toplantısını Kulüp Başkanı Hüseyin Uçar’ın sahibi olduğu Süpüroğlu Restoran’da gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz sezon takımın şampiyon olması için eşlerinin çok yoğun mesai harcadığını ifade eden topluluk üyeleri, eşlerinin kulüp için çalışma yaptığı zamanlarda kendilerinin de bir araya gelip eşler arasında kaynaşmayı hedeflediklerini kaydettiler.

“YÖNETİM KURULU EŞLERİ OLARAK BİR ARAYA GELMEYE KARAR VERDİK”

Süper Amatör Mağdurları topluluğu adına açıklama yapan Kulüp Başkanı Hüseyin Uçar’ın eşi Ceren Uçar, “Kulübümüz 2018 yılında kuruldu. O günden bu yana eşim ve diğer arkadaşları kulüp için çok yoğun mesai harcıyor. Hafta sonları da maç trafiği nedeniyle yoğunluk yaşıyorlar. Bizlerde yönetim kurulu eşleri olarak hem aramızdaki kaynaşmayı arttırmak, hem de kulüp için eşler olarak neler yapabiliriz diye bir araya gelmeye karar verdik. Topluluğumuzun adını da insanları biraz olsun gülümsetmek için Süper Amatör Mağdurları koyduk. Zamanla topluluğumuzun sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Eşler olarak düzenleyeceğimiz sosyal aktivite ve etkinliklerle kulübümüze katkı sağlamayı amaçlarken, bir arada olup hoşça vakit geçirmek istiyoruz” dedi.

Eşlerinin oluşturduğu topluluğu desteklediklerini ifade eden Ortaköyspor Kulübü Başkanı Hüseyin Uçar’da, “Kulübümüzün başarısı için hafta içi ve hafta sonu demeden çok yoğun çalışıyoruz. Bu çalışmaları yaparken eşlerimizi ve çocuklarımızı de çok ihmal ediyoruz. Bu nedenle eşlerimizin bir arada olması, kaynaşması ve aktiviteler düzenleyecek olması bizleri de çok mutlu ediyor. Kendilerini her konuda destekliyoruz. Oluşumları camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Süper Amatör Mağdurları topluluğu önümüzdeki günlerde kermes, konser, eğlence, kültürel ve sanatsal gezi gibi etkinlikler düzenlemeyi planlıyor.

Bu haber toplam 287 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.