Tarihi eser satarken suçüstü yakalandı

Tarihi eser satarken suçüstü yakalandı

Sinem KarakayaMuğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye İlçesine bağlı Çamköy Mahallesi’nde ikamet eden H.E isimli şahısın, elinde bulundurduğu tarihi eser heykeli satmak için müşteri arayışı içinde olduğu bilgisinin alınması üzerine operasyon düzenlendi.H.E isimli şahıs, Çamköy Mahallesinde 37 … 962 plakalı Ford Transit marka aracın...

A+A-

Sinem Karakaya

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye İlçesine bağlı Çamköy Mahallesi’nde ikamet eden H.E isimli şahısın, elinde bulundurduğu tarihi eser heykeli satmak için müşteri arayışı içinde olduğu bilgisinin alınması üzerine operasyon düzenlendi.

H.E isimli şahıs, Çamköy Mahallesinde 37 … 962 plakalı Ford Transit marka aracın içerisinde heykeli göstermek için müşteri beklediği esnada KOM Şube Müdürlüğü, Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı KOM Timi ve JASAT Timi tarafından yapılan operasyon ile suçüstü yakalandı.

Araçta yapılan aramada, ön koltuk üzerinde 1 adet roma dönemine ait olduğu değerlendirilen 30 cm. boyunda başsız heykel ele geçirildi.

H.E. isimli şahıs ile yapılan mülakatta heykeli, Pazaryeri Mahallesinde ikamet eden M.M. isimli şahıstan satmak için aldığını beyan etmesi üzerine M.M. isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada, herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadı.

Olayla ilgili olarak H.E. ve M.M. isimli şahıslar gözaltına alınarak, haklarında adli işlemler başlatıldı.

Bu haber toplam 293 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.